Videon parantaminen tekstityksillä

Kun olet muokannut videota, voit parantaa sitä lisäämällä tekstitykset. Tekstitystyökalun avulla voit tuoda videosi laajemman yleisön ulottuville. Katso, miten voit litteroida tekstitykset automaattisesti ja muokata niitä.

Huom. YouTube Create ei voi luoda tekstityksiä yli 60 sekunnin mittaisille klipeille.

YouTube Create on saatavilla Android-puhelimille, joissa on vähintään 4 Gt RAM-muistia. Sovellus voi tulla myöhemmin saataville muille laitteille.

Tekstitysten lisääminen videoihin

YouTube Create voi luoda tekstitykset yhdellä napautuksella. Näin lisäät videoon tekstitykset:

1. Avaa projekti ja napauta työkalupalkista Tekstitykset .
  2. Valitse työkalupalkista, minkä osan sisällöstä haluat litteroida:
  • Kaikki puhe lisää tekstitykset kaikelle alkuperäisessä videotallenteessa havaitulle puheelle.
  • Taustaselostus lisää tekstitykset vain sovelluksessa tallennetuille taustaselostuksille.
  1. Valitse Kieli-valikosta taustaselostuksen kieli.
  2. Napauta Luo.

Tekstitysten muokkaaminen

Jos tekstitysten transkriptioissa on virheitä, voit muokata katsojille näkyviä tekstityksiä muokkaustyökalulla. Avaa projekti muokkaustyökaluun ja tee näin:

1. Valitse videolle luotu tekstitystaso.
  2. Napauta Muokkaa .
  3. Napauta transkriptiosta virheellistä sanaa.
  4. Kirjoita oikea teksti tilalle.

Tekstityksen muotoileminen

Voit sovittaa tekstitykset videon teemaan muotoilemalla ne. Avaa projekti muokkaustyökaluun ja tee näin:

1. Valitse haluamasi tekstitystaso videosta.
  2. Napauta Tyyli .
  3. Eri välilehdiltä voit muuttaa kokoa, fonttia, väriä, taustaa, muotoa, reunusta tai varjostusta.
  4. Tallenna muutokset napauttamalla Valmis.