Gør dine videoer bedre med undertekster

Når du har redigeret dine videoer, kan du gøre dem endnu bedre ved at tilføje undertekster. Gør dine videoer mere tilgængelige for seerne med undertekstværktøjet. Se, hvordan du automatisk transskriberer eller redigerer undertekster til din video.

Bemærk! YouTube Create kan ikke generere undertekster til klip, der er længere end 60 sekunder.

YouTube Create er tilgængelig på Android-telefoner med mindst 4 GB RAM. Denne app bliver muligvis tilgængelig på andre enheder i fremtiden.

Føj undertekster til dine videoer

YouTube Create kan generere undertekster med et enkelt tryk på en knap. Sådan føjer du undertekster til en video:

1. Åbn et projekt, og tryk på Undertekster på værktøjslinjen.
  2. Vælg, hvad du gerne vil transskribere, på værktøjslinjen:
  • Alle videoer føjer undertekster til al tale, der registreres i den oprindelige videooptagelse
  • Voiceover føjer kun undertekster til voiceovers, der er optaget i appen
  1. Vælg det sprog, der bruges til din voiceover, i menuen "Sprog".
  2. Tryk på Generér.

Rediger undertekster

Hvis transskriptionerne er forkerte, kan du bruge redigeringsværktøjet til at opdatere de undertekster, dine seere kan se. Fra et åbent projekt i redigeringsværktøjet:

1. Vælg det undertekstlag, der er genereret til din video.
  2. Tryk på Rediger .
  3. Tryk på det forkerte ord i transskriptionen.
  4. Indtast den tekst, der skal vises i underteksterne.

Formatér undertekster

Du kan få dine undertekster til at matche temaet i din video ved at formatere teksten. Fra et åbent projekt i redigeringsværktøjet:

1. Vælg undertekstlaget i din video.
  2. Tryk på Stil .
  3. Gennemse fanerne for at ændre størrelse, skrifttype, farve, baggrund, format, kontur eller skygge.
  4. Tryk på Udfør for at gemme ændringerne.