Millorar els vídeos amb subtítols

Un cop hagis editat el vídeo, millora'l afegint-hi subtítols. Fes que els teus vídeos siguin accessibles per als espectadors amb l'eina de subtítols. Obtén informació sobre com pots transcriure o editar automàticament els subtítols dels vídeos.

Nota: YouTube Create no pot generar subtítols per a clips que durin més de 60 segons.

YouTube Create està disponible en telèfons Android amb almenys 4 GB de RAM. És possible que aquesta aplicació estigui disponible en altres dispositius més endavant.

Afegir subtítols als teus vídeos

YouTube Create pot generar subtítols només tocant un botó. Per afegir subtítols a un vídeo:

1. Obre un projecte i toca Subtítols a la barra d'eines.
  2. A la barra d'eines, selecciona el que vols transcriure:
  • Tots els vídeos: afegeix subtítols a les veus detectades a la gravació de vídeo original.
  • Veu en off: només afegeix subtítols a les veus en off gravades a l'aplicació.
  1. Al menú "Idioma", selecciona l'idioma que s'utilitza a la veu en off.
  2. Toca Genera.

Editar subtítols

Si les transcripcions dels subtítols són incorrectes, utilitza l'eina d'edició per actualitzar els subtítols que es mostren als espectadors. Des d'un projecte obert a l'eina d'edició:

1. Selecciona la capa de subtítols generada per al teu vídeo.
  2. Toca Edita .
  3. A la transcripció, toca la paraula incorrecta.
  4. Escriu per actualitzar el text.

Donar format als subtítols

Pots fer que els subtítols coincideixin amb el tema del vídeo donant format al text dels subtítols. Des d'un projecte obert a l'eina d'edició:

1. Selecciona la capa de subtítols del teu vídeo.
  2. Toca Estil .
  3. Navega per les pestanyes per canviar la mida, la font, el color, el fons, el format, el contorn o l'ombra.
  4. Toca Fet per desar els canvis.