Se flere strømmer samtidig med mosaikkvisning på YouTube

Med mosaikkvisning kan du se på opptil fire forhåndsvalgte direktesendte kamper samtidig på en smart-TV eller strømmeenhet, for eksempel Chromecast eller Fire TV Stick.

Se NFL Sunday Ticket-kampene på YouTube – bare i USA

I denne artikkelen får du mer informasjon om hvor du finner mosaikkvisninger, hvordan du navigerer i dem, med mer.

Fra og med 12. april 2024 kan seere over hele verden følge med på Coachella med mosaikkvisning mens de bruker YouTube-appen for smart-TV-er.

Åpne YouTube-appen på TV-en for å se strømmer, live-konserter og opptak fra utvalgte artister i mosaikkvisning. Du finner disse på Coachella-kanalsiden og ved å søke etter dem. Du kan også gå til yt.be/coachella for å finne strømmelinken for ditt område.

Finn mosaikkvisninger

Forhåndskonfigurerte mosaikkvisninger er grupper på opptil fire direktesendte kamper som vises sammen som én enkelt strøm.

Her er den raskeste metoden for å velge og begynne å se en mosaikkvisning av kamper:

1. Begynn å se på en av kampene du vil se.
  2. Trykk på nedoverpilen for å se kombinasjoner av kamper som kan vises i mosaikkvisning.
  3. Velg ønsket kombinasjon av kamper blant de forhåndsvalgte alternativene.
Merk: I noen tilfeller kan du velge bestemte kamper, slik at det blir enklere å finne kombinasjonen du leter etter.

Du kan se mosaikkvisninger i YouTube-appen på en strømmeenhet eller smart-TV, for eksempel under «Anbefalte mosaikkvisninger» på Startside-fanen og i Se neste-anbefalingene når du ser på direktesendte kamper. Du kan også finne dem på startsiden for en Primetime-kanal når det finnes tilgjengelige mosaikkvisninger, for eksempel for NFL-, NBA- eller WNBA-kanalene.

Se på og naviger i mosaikkvisninger

Når du velger en mosaikkvisning du vil se på, vises kampene på skjermen. Strømmen til venstre eller øverst til venstre fremheves som standard, og det er lyden fra denne strømmen som spilles av.

Her er noen flere tips om hvordan du navigerer i mosaikkvisninger:

• Hvis du vil bytte lyd, kan du fremheve en annen strøm med retningsknappen på fjernkontrollen.
  • For å slå teksting eller lydspor av eller på i mosaikkvisningen, trykk på nedoverpilen til du kommer til avspillingskontrollene.
  • For å se den valgte strømmen i fullskjerm, trykk på valgknappen på fjernkontrollen.
  • For å gå tilbake til mosaikkvisningen, trykk på tilbakeknappen på fjernkontrollen.

Finn ut mer om mosaikkvisning

Kan jeg velge hvilke kamper jeg vil se i mosaikkvisning?

Nei. Du kan foreløpig ikke håndplukke strømmene i mosaikkvisningen, men det finnes mange strømmer å velge blant, og i noen tilfeller kan du velge bestemte kamper for å avgrense de forhåndsvalgte alternativene.
Vi har som mål å gjøre mosaikkvisning tilgjengelig for alle som har TV. Siden de fleste enheter ikke har integrert mosaikkvisning, har vi valgt å behandle alle videofeedene på tjenerne våre. Dette betyr at hver unike kombinasjon du ser i mosaikkvisning, bruker av begrensede datasenter- og beregningsressurser. Siden hver region har unikt, lokalt innhold, er vi begrenset når det gjelder hvor mange kombinasjoner som inkluderer lokale feeder, vi kan opprette. Vi prøver å velge de beste kombinasjonene basert på forventet popularitet, og vi forbedrer stadig prosessene våre.

Hvilke enheter støttes mosaikkvisning på?

Mosaikkvisning er tilgjengelig på strømmeenheter og smart-TV-er der Primetime-kanaler støttes. Mosaikkvisning er foreløpig ikke tilgjengelig på YouTube på mobil eller i nettlesere.