Useiden striimien katsominen samanaikaisesti YouTuben moninäkymässä

Moninäkymässä voit katsoa jopa neljää ennalta valittua livestriimiä samanaikaisesti älytelevisiolla tai striimauslaitteella, kuten Chromecastilla tai Fire TV Stickillä.

NFL Sunday Ticket ‐otteluiden katsominen YouTubesta (vain Yhdysvallat)

Tässä artikkelissa kerrotaan esimerkiksi, mistä moninäkymät löytyvät ja miten eri toimintojen välillä siirrytään.

12.4.2024 alkaen Coachella on katsottavissa maailmanlaajuisesti moninäkymässä älytelevisioiden YouTube-sovelluksen kautta.

Avaa TV:n YouTube-sovellus ja nauti moninäkymästriimeistä, live-esityksistä sekä valikoitujen artistien keikkataltioinneista. Löydät ne Coachella-kanavasivulta ja haun kautta. Voit myös siirtyä osoitteeseen yt.be/coachella, mistä löydät oman alueesi striimauslinkin.

Moninäkymien etsiminen

Esivalitut moninäkymät ovat jopa neljän suoran ottelun ryhmiä, jotka näytetään yhdessä yhtenä striiminä.

Näin löydät nopeasti useiden otteluiden yhdistelmiä moninäkymään:

1. Ala katsoa jotain ottelua.
  2. Paina alaspäin nähdäksesi moninäkymävaihtoehdot.
  3. Valitse haluamasi otteluyhdistelmä ennalta valituista vaihtoehdoista.
Huom. Joissakin tapauksissa voit etsiä sopivaa yhdistelmää valitsemalla tiettyjä otteluita.

Moninäkyvät voivat näkyä striimauslaitteen tai älytelevision YouTube-sovelluksen etusivun Suositellut moninäkymät ‑kohdassa. Ne voivat näkyä myös Katso seuraavaksi ‑suosituksissa katsellessasi suoria otteluita, ja löydät niitä myös moninäkymiä tarjoavien Primetime-kanavien etusivuilta. Sellaisia ovat esimerkiksi NFL-, NBA- ja WNBA-kanavat.

Moninäkymän katselu ja toimintojen välillä siirtyminen

Valitse katsottava moninäkymä, niin siihen sisältyvät ottelut avautuvat näytölle. Vasemmalla tai vasemmassa yläkulmassa oleva striimi korostetaan oletusarvoisesti, ja kuulet kyseisen striimin äänen.

Lisää vinkkejä näkymien ja toimintojen välillä siirtymiseen:

• Voit vaihtaa ääntä korostamalla toisen striimin kaukosäätimen suuntanäppäimillä.
  • Pääset moninäkymän tekstitys- ja ääniraita-asetuksiin painamalla alas, kunnes löydät kyseiset säätimet.
  • Näet valitun striimin koko näytöllä painamalla kaukosäätimen valintapainiketta.
  • Voit palata moninäkymään painamalla kaukosäätimen paluupainiketta.

Lue lisää moninäkymästä

Voinko valita, mitä otteluja haluan katsoa moninäkymässä?

Et voi. Moninäkymästriimejä ei voi tällä hetkellä muokata, mutta valittavissa on laaja valikoima striimejä. Joissain tapauksissa voit rajata ennalta valittuja vaihtoehtoja valitsemalla tiettyjä otteluita.
Pyrimme tarjoamaan moninäkymän kaikille TV-käyttäjille. Koska useimmissa laitteissa ei ole natiivia moninäkymäominaisuutta, olemme päättäneet käsitellä kaikki videosyötteet palvelimillamme. Tämä tarkoittaa, että jokainen moninäkymäyhdistelmä vaatii tietyn määrän resursseja. Koska kullakin alueella on yksilöllistä, paikallista sisältöä, voimme luoda vain rajallisen määrän paikallisia lähetyksiä sisältäviä yhdistelmiä. Pyrimme valitsemaan parhaat yhdistelmät arvioidun suosion perusteella ja kehitämme prosessejamme jatkuvasti.

Mitkä laitteet tukevat moninäkymää?

Moninäkymä on saatavilla Primetime-kanavia tukevissa striimauslaitteissa ja älytelevisioissa, mutta se ei ole vielä käytettävissä YouTuben mobiili- ja verkkoversiossa.