Se samtidige streams med multivisning på YouTube

Med multivisning kan du se op til fire livestreams af kampe, der er udvalgt på forhånd, på samme tid på et smart-tv eller en streamingenhed som f.eks. Chromecast eller Fire TV Stick.

Se NFL Sunday Ticket-kampe på YouTube – kun i USA

I denne artikel kan du læse om, hvor du finder multivisninger, hvordan du navigerer i dem, og meget mere.

Fra og med den 12. april 2024 kan seere fra hele verden se Coachella med multivisning, mens de bruger YouTube-appen til smart-tv.

Åbn YouTube-appen på dit tv for at få adgang til streams med multivisning, liveoptrædener og genafspilninger fra udvalgte kunstnere. Du kan finde disse streams på Coachella-kanalsiden og ved at bruge søgning. Du kan også besøge yt.be/coachella for at finde streaminglinket for din lokation.

Find multivisninger

Forudindstillede multivisninger er grupper, der kan bestå af op til fire livekampe, der vises sammen som en enkelt stream.

Den hurtigste måde at finde multivisningen for en udvalgt kombination af kampe på er ved at:

1. Begynde at se en af de kampe, du gerne vil se.
  2. Trykke ned for at se kombinationer af multivisning.
  3. Vælge din foretrukne kombination af kampe blandt de forudvalgte muligheder.
Bemærk! I nogle tilfælde kan du vælge bestemte kampe for nemmere at finde den kombination, du leder efter.

Der vises muligvis multivisninger i YouTube-appen på din streamingenhed eller dit smart-tv, bl.a. på fanen Start under "Anbefalede multivisninger" og under anbefalinger til, hvad du skal se som det næste, når du ser livekampe. Du kan også finde dem på startsiden for en Primetime-kanal, hvor der er mulighed for multivisninger, f.eks. NFL-, NBA- eller WNBA-kanaler.

Se og naviger i multivisninger

Når du vælger den multivisning, du vil se, åbnes kampene i visningen på din skærm. Som standard er streamen i venstre side eller øverst til venstre fremhævet, og lyden fra den pågældende stream afspilles.

Her er nogle flere tips til, hvordan du navigerer i multivisninger:

• Du kan ændre lyden ved at bruge D-pad'en på din fjernbetjening til at fremhæve en anden stream.
  • Hvis du vil have adgang til undertekster og lydspor i din multivisning, skal du trykke ned, indtil du når afspilningsknapperne, for at slå undertekster og lydspor til eller fra.
  • Hvis du vil se den valgte stream i fuld skærm, skal du trykke på Vælg på din fjernbetjening.
  • Tryk på Tilbage på din fjernbetjening for at vende tilbage til multivisningen.

Få flere oplysninger om multivisning

Kan jeg vælge, hvilke kampe jeg vil se i multivisning?

Nej. Du kan ikke tilpasse dine streams med multivisning lige nu, men du kan vælge mellem et stort udvalg af streams, og i nogle tilfælde kan du vælge bestemte kampe for at indsnævre de forudvalgte muligheder.
Vores mål med multivisning er at gøre den tilgængelig for alle, der har et fjernsyn. Eftersom de fleste enheder ikke har indbyggede multivisningsfunktioner, har vi valgt at udføre hele behandlingen af videofeeds på vores servere. Det betyder, at hver unik kombination, der ses i multivisning, anvender begrænsede datacentre og beregningsmæssige ressourcer. Da hver region har unikt, lokalt indhold, er vi begrænsede i antallet af kombinationer, vi kan oprette, som inkluderer lokale feeds. Vi forsøger at vælge de bedste kombinationer baseret på den forventede popularitet, og vi optimerer hele tiden vores processer.

Hvilke enheder understøtter multivisning?

Multivisning er tilgængeligt på streamingenheder og smart-tv'er, der understøtter Primetime-kanaler. Multivisning er endnu ikke tilgængelig for YouTube på mobil og web.