Kyk gelyktydige strome met Multikyk op YouTube

Met Multikyk kan jy tegelyk tot vier vooraf geselekteerde regstreekse wedstrydstrome op ’n slim-TV of stroomtoestel, soos Chromecast of Fire TV Stick, kyk.

Kyk NFL Sunday Ticket-wedstryde op YouTube – Net VSA

Jy kan in hierdie artikel uitvind waar om multikyke te kry, hoe om hulle te navigeer, en meer.

Kry multikyke

Vooraf gestelde multikyke is groepe van tot vier regstreekse wedstryde wat saam as ’n enkele stroom gewys word.

Die vinnigste manier om die multikyk vir ’n uitgesoekte kombinasie van wedstryde te kry, is:

1. Begin om een van die wedstryde wat jy wil kyk, te kyk.
  2. Druk af om multikykkombinasies te sien.
  3. Kies die wedstrydkombinasie wat jy verkies uit die vooraf geselekteerde opsies.
Let wel: In sommige gevalle kan jy spesifieke wedstryde kies om te help om die kombinasie te kry wat jy wil hê.

Multikyke kan op jou stroomtoestel of slim-TV se YouTube-app verskyn, insluitend in die Tuis -oortjie onder “Aanbeveelde multikyke” en in Kyk volgende-aanbevelings wanneer jy besig is om regstreekse wedstryde te kyk. Jy kan hulle ook op ’n Primetime-kanaal se tuisblad kry waar multikyke beskikbaar is, soos op die NFL-, NBA- of WNBA-kanale.

Kyk en navigeer multikyke

Kies ’n multikyk om te kyk en die wedstryde wat ingesluit is, sal op jou skerm oopmaak. Die stroom links of bo links sal by verstek gemerk wees, en die oudio van daardie stroom sal gespeel word.

Hier is nog ’n paar wenke oor hoe om multikyke te navigeer:

• Om die oudio te verander, kan jy die rigtingsleutelblad op jou afstandbeheerder gebruik om ’n ander stroom te merk.
  • Vir toegang tot die onderskrifte en oudiosnit op jou multikyk moet jy af druk totdat jy by die spelerkontroles uitkom om onderskrifte of die oudiosnit te wissel.
  • Druk Kies op jou afstandbeheerder om die geselekteerde stroom in volskerm te kyk.
  • Druk Terug op jou afstandbeheerder om terug te gaan na die multikyk.

Kom meer te wete oor Multikyk

Kan ek kies watter wedstryde ek in ’n multikyk wil kyk?

Nee. Jy kan nie op die oomblik multikykstrome pasmaak nie, maar jy kan uit ’n omvattende verskeidenheid strome kies, en in sommige gevalle kan jy spesifieke wedstryde kies om die vooraf geselekteerde opsies te verminder.
Ons doel met Multikyk is om dit vir almal met ’n televisie beskikbaar te maak. Aangesien die meeste toestelle nie toestelspesifieke multikykvermoëns het nie, het ons gekies om die verwerking van videostrome op ons bedieners te doen. Dit beteken dat elke unieke kombinasie wat in Multikyk gekyk word, beperkte datasentrum- en rekenaarhulpbronne gebruik. Aangesien elke streek unieke, plaaslike inhoud het, is ons beperk ten opsigte van die aantal kombinasies wat ons kan skep wat plaaslike strome insluit. Ons probeer die beste kombinasies op grond van die verwagte gewildheid kies, en verbeter altyd ons prosesse.

Watter toestelle steun Multikyk?

Multikyk is beskikbaar op stromingtoestelle en slim-TV’s waar Primetime-kanale gesteun word. Multikyk is nog nie beskikbaar vir YouTube op mobiele toestelle en die web nie.