Skaffa en studentprenumeration på NFL Sunday Ticket

Med NFL Sunday Ticket på YouTube får du eftermiddagsmatcher från den ordinarie NFL-säsongen på söndagar. De matcherna visar inte i lokala sändningar i ditt område. Matcherna drar igång söndag 10 september.

Kvalificerade studenter kan köpa NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler för 199 USD eller inkludera den i ett paket med NFL RedZone för 10 USD mer. Studentprenumerationer på NFL Sunday Ticket kan bara köpas på YouTube Primetime-kanaler, men när du väl har köpt den kan du titta antingen på YouTube eller YouTube TV.

Med NFL Sunday Ticket på YouTube kan du se ordinarie säsongs NFL-söndagsmatcher som är utanför tablån. Det här får du med studentprenumerationen:

• Se söndagsmatcher från ordinarie säsong som sänds av CBS och FOX på kanaler som inte är tillgängliga i ditt lokala område. Så om du gillar New England Patriots och bor i Chicago kan du se alla söndagsmatcher som kanalerna på din lokala marknad inte visar.
  • Matcher från försäsongen och eftersäsongen samt matcher som sänds lokalt och nationellt ingår inte i NFL Sunday Ticket.
  • I studentprenumerationer ingår inte familjedelning, och endast en inloggad enhet och en stream i taget ingår.

I den här artikeln kan du läsa mer om studentprenumeration på NFL Sunday Ticket, till exempel finns information om kvalificering och hur du köper den.

Kvalificering för studentprenumeration på NFL Sunday Ticket

Om du vill registrera dig för ett studentmedlemskap i NFL Sunday Ticket måste du

• vara 18 år eller äldre
  • vara registrerad som student vid ackrediterad högskola eller universitet
  • kunna verifiera din studentstatus med hjälp av SheerID. Om du behöver hjälp med verifieringsprocessen kan du kontakta SheerID eller läsa deras vanliga frågor.

Du behöver inte vara inskriven på en institution i USA för att vara kvalificerad, men du måste befinna dig i USA för att kunna titta och köpa NFL Sunday Ticket på YouTube.

Du måste verifiera att du är kvalificerad innan du köper studentprenumerationen på NFL Sunday Ticket för framtida säsonger.

Köpa studentprenumeration på NFL Sunday Ticket

Följ de här stegen för att skaffa en studentprenumeration på NFL Sunday Ticket:

1. Besök youtube.com i webbläsaren på en dator eller mobil enhet.
  2. Öppna NFL-kanalsidan följt av välj Skaffa NFL Sunday Ticket. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
    Obs! Kom ihåg e-postadressen du använde för att logga in. Du behöver använda samma e-postadress senare för att verifiera din studentstatus. Eftersom vissa domänadministratörer sätter begränsningar för .edu-konton rekommenderar vi att du använder en personlig e-postadress, till exempel @gmail.com. Det krävs inget .edu-konto för att verifiera din studentstatus.
  3. Välj Kvalificerade studenter kan spara pengar med en studentprenumeration under paketalternativen för NFL Sunday Ticket.
    1. Kvalificerade studenter som redan har verifierat sin studentstatus med SheerID kan se NFL Sunday Ticket till det rabatterade priset. Välj om du vill inkludera NFL RedZone i NFL Sunday Ticket följt av och fortsätt för att slutföra köpet.
    2. Studenter som aldrig har verifierat sin studentstatus och de som inte har verifierat sig under de senaste elva månaderna måste direktverifiera sin studentstatus. Så här påbörjar du verifieringen:
      1. Välj Fortsätt.
      2. Ange fullständigt namn, e-postadress, födelsedatum och studentinformation, inklusive landet eller regionen där institutionen finns och institutionens namn.följt av välj Verifiera min studentstatus.
    3. Direktverifierade studenter:
      1. Om du verifieras direkt av SheerID visas meddelandet Klart! innan du fortsätter till kassan.
      2. Välj om NFL RedZone ska ingå i NFL Sunday Ticket och slutför köpet.
    4. Studenter som behöver registreringsbevis:
      1. Om SheerID inte direkt kan verifiera din studentstatus begär de att du laddar upp ytterligare dokument med inskrivningsbevis, till exempel ett id-kort från skolan med sista giltighetsdatum, ett lektionsschema eller ett kvitto på betald terminsavgift.
      2. När du har laddat upp ditt inskrivningsbevis granskar SheerID ansökan. Studenter i USA kan förvänta sig ett beslut om deras behörighet via e-post inom 20 minuter. Om en student har blivit inskriven på en institution utanför USA kan det ta upp till 48 timmar innan en e-postavisering skickas.
        1. Välj Fortsätt i e-postmeddelandet för verifiering av din studentstatus och återgå till youtube.com. Välj om du vill inkludera NFL RedZone i NFL Sunday Ticket följt av fortsätt för att slutföra köpet.
        2. Om det inte går att verifiera din studentstatus kanske SheerID kontaktar dig.

Skaffa en studentprenumeration på NFL Sunday Ticket

När du har slutfört köpet skickar vi ett kvitto via e-post.

Besök youtube.com/purchases för att få mer information om ditt medlemskap.

Mer om studentprenumeration på NFL Sunday Ticket

Kan jag köpa en studentprenumeration på NFL Sunday Ticket med en kupong?

Nej. Studentprenumerationer är inte kvalificerade för rabatter.

Varför får jag inte obegränsad streaming hemma eller familjedelning som andra prenumeranter?

Studentprenumeration på NFL Sunday Ticket är avsedd för enskilda studenter. För obegränsad streaming hemma eller möjlighet att dela det med familjen behöver du ett standardmedlemskap i NFL Sunday Ticket.

Varför kan jag inte köpa studentprenumerationen på NFL Sunday Ticket i YouTube-appen eller via min tjänsteleverantör?

Studentprenumerationer stöds för närvarande bara på youtube.com via YouTube Primetime-kanaler. Om du använder en mobil enhet kan du köpa en studentprenumeration via en mobilwebbläsare.

Förnyas mitt NFL Sunday Ticket-medlemskap på YouTube för framtida säsonger?

Nej. Din studentprenumeration på NFL Sunday Ticket är ett engångsköp. Ditt medlemskap förnyas inte automatiskt för nästa säsong.
Besök youtube.com/purchases om du vill veta mer om ditt medlemskap.

Kan jag säga upp eller få pengarna tillbaka för NFL Sunday Ticket på YouTube?

Nej. Du kan inte säga upp eller få återbetalning för NFL Sunday Ticket.