Kjøp et studentabonnement på NFL Sunday Ticket

Med NFL Sunday Ticket på YouTube kan du se søndagskampene i den ordinære NFL-sesongen (National Football League) som ikke sendes i området ditt. Kampene sparkes i gang søndag 10. september.

Kvalifiserte studenter kan kjøpe NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler for USD 199 og kjøpe pakken sammen med NFL RedZone for USD 10 ekstra. Studentabonnementet for NFL Sunday Ticket kan bare kjøpes som YouTube Primetime-kanal, men når du har kjøpt abonnementet, kan du se det på både YouTube og YouTube TV.

Med NFL Sunday Ticket på YouTube kan du se ordinære NFL-søndagskamper fra andre områder. Dette får du med studentabonnementet:

• Se søndagskamper i den ordinære sesongen på CBS- og FOX-kanaler som ikke er tilgjengelige i lokalområdet ditt. Hvis du for eksempel er New England Patriots-supporter og bor i Chicago, kan du se alle søndagskampene til Patriots som ikke vises på TV-nettverkene der du bor.
  • Kamper før sesongstart og etter sesongslutt og kamper som sendes lokalt og nasjonalt, er ikke inkludert i NFL Sunday Ticket.
  • Studentabonnementet inkluderer ikke familiedeling. Det er også bare mulig med én pålogget enhet og én strøm om gangen.

Denne artikkelen inneholder mer informasjon om NFL Sunday Ticket-studentabonnementet, for eksempel informasjon om kvalifikasjonskrav og hvordan du kjøper abonnementet.

Kriterier for NFL Sunday Ticket-studentabonnementet

For å kunne registrere deg for et NFL Sunday Ticket-studentabonnement må du oppfylle følgende krav:

• Du må være minst 18 år gammel.
  • Du må være registrert som student ved en høyskole eller et universitet med akkreditering.
  • Studentstatusen din må være bekreftet av SheerID. Hvis du trenger hjelp med bekreftelsesprosessen, kan du kontakte SheerID eller gå gjennom disse vanlige spørsmålene.

Du trenger riktignok ikke å være registrert hos en utdanningsinstitusjon i USA for å være kvalifisert, men du må befinne deg i USA for å kunne kjøpe og se NFL Sunday Ticket på YouTube.

Du må bekrefte at du fortsatt er kvalifisert før du kan kjøpe NFL Sunday Ticket-studentabonnementet for fremtidige sesonger.

Kjøp NFL Sunday Ticket-studentabonnementet

Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe NFL Sunday Ticket-studentabonnementet:

1. Gå til youtube.com i nettleseren på en datamaskin eller mobilenhet.
  2. Gå til NFL-kanalsiden og så velg Kjøp NFL Sunday Ticket. Det kan hende du blir bedt om å logge på Google-kontoen din.
    Merk: Husk e-postadressen du bruker til å logge på, siden du må bruke den samme e-postadressen senere for å bekrefte studentstatusen din. Siden noen domeneadministratorer har begrensninger for bruk av .edu-kontoer, anbefaler vi at du bruker en personlig e-postadresse, for eksempel @gmail.com. Du trenger ikke å bruke en .edu-konto for å bekrefte studentstatusen din.
  3. Under pakkealternativene for NFL Sunday Ticket velger du Kvalifiserte studenter kan spare penger med et studentabonnement.
    1. Kvalifiserte studenter som allerede har bekreftet studentstatusen sin via SheerID, får opp NFL Sunday Ticket til rabattert pris. Velg om du vil ha med NFL RedZone i NFL Sunday Ticket og så fortsett for å fullføre kjøpet.
    2. Studenter som tidligere ikke har bekreftet studentstatusen, og de som ikke har bekreftet studentstatusen sin de siste 11 månedene, må umiddelbart bekrefte statusen. Slik starter du bekreftelsen:
      1. Velg Fortsett.
      2. Skriv inn fullt navn, e-postadresse, fødselsdato og studentinformasjon, inkludert navn på institusjonen og landet eller regionen der utdanningsinstitusjonen er basert og så velg Bekreft studentstatusen min.
    3. Studenter som bekreftes umiddelbart:
      1. Hvis SheerID kunne bekrefte studentstatusen din umiddelbart, ser du meldingen «Vellykket!» før du går videre til kassen.
      2. Velg om du vil ha med NFL RedZone i NFL Sunday Ticket, og fortsett for å fullføre kjøpet.
    4. Studenter som må forevise et bevis på inneværende studentstatus:
      1.  Hvis SheerID ikke kunne bekrefte studentstatusen din umiddelbart, blir du bedt om å laste opp tilleggsdokumentasjon som beviser nåværende studentstatus, for eksempel studentbeviset ditt med utløpsdato, timeplanen din eller kvitteringen på betalt studieavgift.
      2. Når du har lastet opp beviset, går SheerID gjennom dokumentasjonen. Studenter i USA får en e-post med svar på avgjørelsen innen 20 minutter. Studenter ved utdanningsinstitusjoner utenfor USA må kanskje vente opptil 48 timer før de mottar e-postvarselet.
        1. SheerID bekrefter studentstatusen din via e-post. Velg Fortsett i e-posten for å gå tilbake til youtube.com. Velg om du vil ha med NFL RedZone i NFL Sunday Ticket og så fortsett for å fullføre kjøpet.
        2. Hvis SheerID ikke kan bekrefte studentstatusen din, kan det hende de kontakter deg.

Kjøp NFL Sunday Ticket-studentabonnementet

Når du har fullført kjøpet, sender vi deg en kvittering på e-post.

Du kan når som helst gå til youtube.com/purchases for å finne informasjon om abonnementet ditt.

Finn ut mer om NFL Sunday Ticket-studentabonnementet

Kan jeg bruke en kupong til å kjøpe NFL Sunday Ticket-studentabonnementet?

Nei. Studentabonnementet er ikke kvalifisert for rabatter.

Hvorfor får jeg ikke ubegrenset strømming hjemme eller med familiedeling på lik linje med andre abonnenter?

NFL Sunday Ticket-studentabonnementet er tiltenkt enkeltstudenter. Hvis du vil ha ubegrenset strømming hjemme, eller ønsker å dele abonnementet med familien din, må du ha et standard NFL Sunday Ticket-abonnement.

Hvorfor kan jeg ikke kjøpe NFL Sunday Ticket-studentabonnementet i YouTube-appen eller hos tjenesteleverandøren min?

Studentabonnementet støttes foreløpig bare på youtube.com som en YouTube Primetime-kanal. Hvis du bruker en mobilenhet, kan du kjøpe studentabonnementet via mobilnettleseren.

Blir NFL Sunday Ticket-abonnementet på YouTube fornyet for fremtidige sesonger?

Nei. NFL Sunday Ticket-studentabonnementet er et engangskjøp. Abonnementet ditt blir ikke automatisk fornyet for neste sesong.
Du finner informasjon om abonnementet ditt på youtube.com/purchases.

Kan jeg si opp eller få refusjon for NFL Sunday Ticket på YouTube?

Nei. Vi tilbyr ikke oppsigelser eller refusjoner for NFL Sunday Ticket.