Få NFL Sunday Ticket-studieabonnementet

Med NFL Sunday Ticket på YouTube kan du søndag eftermiddag se hovedsæsonens National Football League-kampe (NFL), der ikke sendes på lokale tv-kanaler i dit område. Kampene starter søndag den 10. september.

Kvalificerede studerende kan købe NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler for 199 USD og kombinere den med NFL RedZone for 10 USD ekstra. Studieabonnementer til NFL Sunday Ticket kan kun købes på YouTube Primetime-kanaler, men derefter kan du se kampene på enten YouTube eller YouTube TV.

Med NFL Sunday Ticket på YouTube kan du se out of market-kampe fra NFL søndag eftermiddag i hovedsæsonen. Du får følgende med studieabonnementet:

• Se kampene fra hovedsæsonen søndag eftermiddag, der vises på CBS og FOX på kanaler, som ikke er tilgængelige i dit lokale område. Så hvis du er fan af New England Patriots og bor i Chicago, kan du se alle søndagskampe med "Pats", der ikke vises på tv-kanaler i dit lokale område.
  • Træningskampe, slutspilskampe og lokale og nationale kampe er ikke inkluderet i NFL Sunday Ticket.
  • Studieabonnementer inkluderer ikke familiedeling og omfatter kun én enhed, hvor brugeren er logget ind, og én samtidig stream ad gangen.

I denne artikel kan du få flere oplysninger om NFL Sunday Ticket-studieabonnementet, bl.a. oplysninger om kvalifikation, hvordan du køber abonnementet og meget mere.

Kvalificering til NFL Sunday Ticket-studieabonnementet

Hvis du gerne vil have et NFL Sunday Ticket-studieabonnement, skal du:

• Være mindst 18 år.
  • Være registreret som studerende ved et akkrediteret college eller universitet.
  • Verificeres som studerende af SheerID. Kontakt SheerID, eller læs de ofte stillede spørgsmål for at få hjælp til verificeringsprocessen.

Du behøver ikke at være indskrevet på en amerikansk uddannelsesinstitution for at være kvalificeret, men du skal befinde dig i USA for at se og købe NFL Sunday Ticket på YouTube.

Du skal verificere, at du er kvalificeret, før du kan købe NFL Sunday Ticket-studieabonnementet til kommende sæsoner.

Køb NFL Sunday Ticket-studieabonnementet

Følg denne vejledning for at få NFL Sunday Ticket-studieabonnementet:

1. Gå til youtube.com på din computer eller i din mobilbrowser.
  2. Gå til NFL-kanalsiden og derefter Vælg Få NFL Sunday Ticket. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
    Bemærk! Husk den mailadresse, du bruger til at logge ind med, da du skal bruge den senere til at verificere din studiestatus. Da nogle domæneadministratorer har begrænsninger for .edu-konti, anbefaler vi, at du bruger en personlig mailadresse, f.eks. @gmail.com. Du behøver ikke at have en .edu-konto for at verificere din studiestatus.
  3. Under valgmulighederne for NFL Sunday Ticket-pakken skal du vælge Kvalificerede studerende kan spare penge med et studieabonnement.
    1. Kvalificerede studerende, som allerede har verificeret deres studiestatus hos SheerID, får vist NFL Sunday Ticket til den nedsatte pris. Vælg, om du vil inkludere NFL RedZone med NFL Sunday Ticket og derefter Fortsæt for at gennemføre dit køb.
    2. Elever, der aldrig har verificeret deres studiestatus, eller som ikke har verificeret den inden for de seneste 11 måneder, skal verificere deres studiestatus med det samme. Sådan starter du verificeringen:
      1. Vælg Fortsæt.
      2. Angiv dit fulde navn, din mailadresse, din fødselsdato og dine studieoplysninger, herunder oplysninger om, hvilket land eller hvilken region din institution ligger i, samt navnet på institutionen og derefter Vælg Verificer min studiestatus.
    3. Studerende, der er blevet verificeret med det samme:
      1. Hvis du bliver verificeret af SheerID med det samme, får du vist beskeden "Gennemført", hvorefter du kan gå videre til betaling.
      2. Vælg, om du vil inkludere NFL RedZone med NFL Sunday Ticket for at gennemføre dit køb.
    4. Studerende, der skal vise et indskrivningsbevis:
      1.  Hvis SheerID ikke kan verificere din status som studerende med det samme, bliver du bedt om at uploade yderligere dokumenter, der kan bevise din studiestatus, f.eks. et skole-id-kort med en udløbsdato, en kursusplan eller en kvittering for betaling af undervisningsgebyr.
      2. Når du har uploadet dit indskrivningsbevis, gennemgår SheerID det. Amerikanske elever kan forvente at få en afgørelse om deres kvalificering via mail inden for 20 minutter. For elever, der verificerer indskrivning på institutioner uden for USA, kan det tage op til 48 timer, før de modtager en mailnotifikation.
        1. I den mail, hvor du verificerer din studiestatus, skal du vælge Fortsæt for at vende tilbage til youtube.com. Vælg, om du vil inkludere NFL RedZone med NFL Sunday Ticket og derefter Fortsæt for at gennemføre dit køb.
        2. Hvis din studiestatus ikke kan verificeres, kontakter SheerID dig muligvis.

Få NFL Sunday Ticket-studieabonnementet

Når du har gennemført dit køb, sender vi dig en kvittering via mail.

Du kan når som helst gå til youtube.com/purchases for at se flere oplysninger om dit medlemskab.

Få flere oplysninger om NFL Sunday Ticket-studieabonnementet

Kan jeg købe NFL Sunday Ticket-studieabonnementet med en kupon?

Nej. Studieabonnementer er ikke kvalificerede til rabatter.

Hvorfor får jeg ikke ubegrænset streaming derhjemme eller familiedeling som andre abonnenter?

NFL Sunday Ticket-studieabonnementet er beregnet til individuelle studerende. Du skal have et standardmedlemskab af NFL Sunday Ticket for at få ubegrænset streaming derhjemme eller for at kunne dele indholdet med din familie.

Hvorfor kan jeg ikke købe NFL Sunday Ticket-studieabonnementet i YouTube-appen eller via min tjenesteudbyder?

Studieabonnementer understøttes i øjeblikket kun på youtube.com via YouTube Primetime-kanaler. Hvis du bruger en mobilenhed, kan du bruge din mobilbrowser til at købe et studieabonnement.

Bliver mit medlemskab af NFL Sunday Ticket på YouTube fornyet til fremtidige sæsoner?

Nej. Dit NFL Sunday Ticket-studieabonnement er et engangskøb. Dit medlemskab bliver ikke automatisk fornyet til næste sæson.
Du kan finde flere oplysninger om dit medlemskab på youtube.com/purchases.

Kan jeg opsige eller få en refusion for NFL Sunday Ticket på YouTube?

Nej. Vi tilbyder ikke opsigelse eller refusion for NFL Sunday Ticket.