Lägga till text i dina videor

När du har skapat ett projekt kan du förbättra dina videor med redigeringsverktygen i YouTube Create. Anpassa dina videor med hundratals Google Fonts på flera olika språk.

YouTube Create är tillgänglig på Android-telefoner med minst 4 GB RAM-minne. Appen kan bli tillgänglig på andra enheter senare.

Lägga till text i dina videor

1. Från ett öppet projekt trycker du på Text  i verktygsfältet.
  2. Välj Vanlig text eller Texteffekter .
  3. Skriv för att lägga till text. Läs mer om hur du formaterar text nedan.
  4. Tryck på Klar när du är klar.

Formatera text

1. Välj textlagret du vill redigera i ditt projekt.
  2. Använd följande alternativ från verktygsfältet för att redigera texten:
    • Dela : Klipp för att ändra textens längd.
    • Redigera : Skriv för att ändra texten som visas i videon.
    • Format : Tryck på flikarna för att ändra storlek, teckensnitt, färg, bakgrund, format, konturer eller skuggor.
    • Animation : Välj en animation och ange hur länge effekten ska visas med hjälp av skjutreglagen.
  3. Tryck på Klar för att uppdatera texten.

Du kan flytta ett textlager i videon genom att trycka och dra det till önskad plats i videon.

Radera text

1. Tryck för att markera textlagret du vill radera.
  2. Tryck på Papperskorgen .