Legg til tekst i videoer

Når du har laget et prosjekt, kan du forbedre videoene dine med redigeringsverktøyene i YouTube Create. Gi videoene et personlig preg ved å velge blant hundrevis av Google-skrifttyper på flere forskjellige språk.

YouTube Create er tilgjengelig på Android-telefoner med minst 4 GB RAM. Denne appen kan bli tilgjengelig på andre enheter senere.

Legg til tekst i videoer

1. I et åpent prosjekt trykker du på Tekst  på verktøylinjen.
  2. Velg Ren tekst  eller Teksteffekter .
  3. Skriv for å legge til tekst. Nedenfor ser du hvordan du formaterer tekst.
  4. Trykk på Ferdig når du er ferdig.

Formater tekst

1. Velg tekstlaget i prosjektet du vil redigere.
  2. Fra verktøylinjen bruker du disse alternativene for å redigere teksten:
    • Del opp : Klipp varigheten av teksten.
    • Rediger : Skriv for å endre teksten som vises i videoen.
    • Stil : Trykk på fanene for å endre størrelse, skrifttype, farge, bakgrunn, format, omriss eller skygge.
    • Animasjon : Velg en animasjon, og bruk glidebryterne til å angi varigheten av effekten.
  3. Trykk på Ferdig for å oppdatere teksten.

Hvis du vil flytte et tekstlag i videoen, trykker du på det og drar det til ønsket sted i videoen.

Slett tekst

1. Trykk for å velge tekstlaget du vil slette.
  2. Trykk på Papirkurv .