Tekstin lisääminen videoihin

Kun olet luonut projektin, voit parannella videoitasi YouTube Createn editointityökaluilla. Videoiden personointiin on saatavilla satoja Google-fontteja eri kielillä.

YouTube Create on saatavilla Android-puhelimille, joissa on vähintään 4 Gt RAM-muistia. Sovellus voi tulla myöhemmin saataville muille laitteille.

Tekstin lisääminen videoihin

1. Napauta avoimen projektin työkalupalkista Teksti .
  2. Valitse Pelkkä teksti tai Tekstitehosteet .
  3. Kirjoita lisättävä teksti. Katso alta ohjeet tekstin muotoiluun.
  4. Kun olet valmis, napauta Valmis.

Tekstin muotoilu

1. Valitse projektista tekstitaso, jota haluat muokata.
  2. Työkalupalkissa on seuraavat vaihtoehdot tekstin muokkaamiseen:
    • Jaa : Lyhennä tekstin näkymisen kestoa.
    • Muokkaa : Muuta videossa näkyvää tekstiä kirjoittamalla.
    • Tyyli : Eri välilehdiltä voit muuttaa tekstin kokoa, fonttia, väriä, taustaa, muotoa, reunusta tai varjostusta.
    • Animaatio : Valitse animaatio ja aseta tehosteen kesto liukusäätimillä.
  3. Päivitä teksti napauttamalla Valmis.

Voit muuttaa tekstitason paikkaa videossa napauttamalla sitä ja vetämällä sen haluamaasi kohtaan.

Tekstin poistaminen

1. Valitse poistettava tekstitaso napauttamalla.
  2. Napauta Poista .