Føj tekst til dine videoer

Når du har oprettet et projekt, kan du forbedre dine videoer med redigeringsværktøjerne i YouTube Create. Tilpas dine videoer med hundredvis af Google-skrifttyper på mange forskellige sprog.

YouTube Create er tilgængelig på Android-telefoner med mindst 4 GB RAM. Denne app bliver muligvis tilgængelig på andre enheder i fremtiden.

Føj tekst til dine videoer

1. Tryk på Tekst på værktøjslinjen, mens projektet er åbent.
  2. Vælg Almindelig tekst eller Teksteffekter .
  3. Begynd at indtaste for at tilføje tekst. Se nedenfor, hvordan du formaterer tekst.
  4. Tryk på Udfør, når du er færdig.

Formatér tekst

1. Vælg det tekstlag i dit projekt, som du vil redigere.
  2. Brug følgende valgmuligheder på værktøjslinjen til at redigere teksten:
    • Opdel : Klip for at ændre varigheden af din tekst
    • Rediger : Indtast ny tekst i din video
    • Stil : Tryk på fanerne for at ændre størrelse, skrifttype, farve, baggrund, format, kontur eller skygge
    • Animation : Vælg en animation, og brug skyderne til at indstille varigheden af effekten
  3. Tryk på Udfør for at opdatere teksten.

Du kan flytte et tekstlag i din video ved at trykke på det og trække det til den ønskede placering i videoen.

Slet tekst

1. Tryk for at vælge det tekstlag, du vil slette.
  2. Tryk på Papirkurv .