Afegir text als teus vídeos

Després de crear un projecte, millora els teus vídeos amb les eines d'edició de YouTube Create. Personalitza'ls amb centenars de fonts de Google en diversos idiomes.

YouTube Create està disponible en telèfons Android amb almenys 4 GB de RAM. És possible que aquesta aplicació estigui disponible en altres dispositius més endavant.

Afegir text als teus vídeos

1. En un projecte obert, toca Text a la barra d'eines.
  2. Selecciona Text sense format o Efectes de text .
  3. Escriu per afegir text. Obtén informació sobre com pots donar format al text a continuació.
  4. Toca Fet quan hagis acabat.

Donar format al text

1. Selecciona la capa de text del projecte que vulguis editar.
  2. A la barra d'eines, utilitza les opcions següents per editar el text:
    • Divideix : retalla el text en dues parts.
    • Edita : escriu per canviar el text que es mostra al vídeo.
    • Estil : toca les pestanyes corresponents per canviar la mida, la font, el color, el fons, el format, el contorn o l'ombra.
    • Animació : selecciona una animació i utilitza els controls lliscants per definir la durada de l'efecte.
  3. Toca Fet per actualitzar el text.

Per moure una capa de text dins del vídeo, toca-la i arrossega-la fins al punt que vulguis.

Suprimir text

1. Toca per seleccionar la capa de text que vulguis suprimir.
  2. Toca Paperera .