Voeg teks by jou video’s

Nadat jy ’n projek geskep het, kan jy YouTube Create se redigeringnutsgoed gebruik om jou video’s te verbeter. Personaliseer jou video’s met honderde Google-lettertipes in verskeie ander tale.

YouTube Create is beskikbaar op Android-fone wat minstens 4 GB RAM het. Hierdie app sal dalk in die toekoms op ander toestelle beskikbaar wees.

Voeg teks by jou video’s

1. Tik op Teks  in die nutsbalk vanaf ’n oop projek.
  2. Kies Skoonteks  of Tekseffekte .
  3. Tik om teks by te voeg. Kom hier onder meer te wete oor hoe om teks te formateer.
  4. Tik op Klaar wanneer dit voltooi is.

Formateer teks

1. Kies die tekslaag in jou projek wat jy wil redigeer.
  2. Gebruik die volgende opsies vanaf die nutsbalk om die teks te redigeer:
    • Verdeel : Verkort die tydsduur van jou teks.
    • Redigeer : Tik om die teks wat in jou video vertoon word, te verander
    • Styl : Tik op die oortjies om die grootte, lettertipe, kleur, agtergrond, formaat, buitelyn of skaduwee te verander.
    • Animasie : Kies ’n animasie en gebruik die glyers om die tydsduur van die effek te stel.
  3. Tik op Klaar om die teks op te dateer.

Om ’n tekslaag binne jou video te skuif, tik en sleep dit na die plek in jou video waar jy dit wil hê.

Vee teks uit

1. Tik om die tekslaag te kies wat jy wil uitvee.
  2. Tik op Asblik .