Använda och animera element

När du har skapat ett projekt kan du förbättra dina videor med redigeringsverktygen i YouTube Create. Ge dina berättelser till liv med YouTube Creates bibliotek med dekaler, giffar och emojis.

YouTube Create är tillgänglig på Android-telefoner med minst 4 GB RAM-minne. Appen kan bli tillgänglig på andra enheter senare.

Lägga till dekaler, giffar och emojis

1. Från ett öppet projekt trycker du på Dekal  i verktygsfältet.
  2. Använd flikarna Dekaler, Giffar och Emojis för att söka efter element.
  3. Välj en bild du vill lägga till i videon.
Du kan ändra storlek genom att nypa eller zooma in i bilden eller giffen. Tryck och dra en bild eller en gif för att flytta den till önskad plats.

Rapportera upphovsrättsproblem

Giffarna som finns i gifbiblioteket i YouTube Create kan du hämta antingen från dina sökningar eller från utvalda inlägg från Tenor.

YouTube Create hämtar en del giffar från Tenors mediebibliotek. Om du hittar upphovsrättsskyddat material som du äger i gifbiblioteket i YouTube Create kan du rapportera det genom att skicka ett e-postmeddelande till dmca@tenor.com.

Lägga till övergångar

Om videon innehåller flera element, till exempel videoöverlagringar, element eller text, kan du lägga till övergångar mellan varje element så att det blir intressant för tittarna.

Animera videoelement

1. Tryck för att välja videoöverlagring, grafik eller textlager i inspelningen.
  2. Tryck på Animation  i verktygsfältet.
  3. Bläddra bland övergångsalternativen och tryck om du vill förhandsgranska animationen.
  4. Använd skjutreglaget för att ställa in längden på animationen.
    • Obs! Du kan animera intro och outro i varje grafik. Använd fliken Slutför om du vill lägga till en animation i slutet av grafiken.
  5. Spara ändringarna genom att trycka på Klar.

Ta bort övergångar

1. Från sekvenskontrollen trycker du på och väljer övergången du vill radera.
  2. Tryck på Återställ för att ta bort övergången.