Bruk og animer elementer

Når du har laget et prosjekt, kan du forbedre videoene dine med redigeringsverktøyene i YouTube Create. Gjør historiene mer engasjerende ved å bruke klistremerker, GIF-er og emojier fra YouTube Create-biblioteket.

YouTube Create er tilgjengelig på Android-telefoner med minst 4 GB RAM. Denne appen kan bli tilgjengelig på andre enheter senere.

Legg til klistremerker, GIF-er og emojier

1. I et åpent prosjekt trykker du på Klistremerke  på verktøylinjen.
  2. Bruk Klistremerker-, GIF-er- og Emoji-fanene for å søke etter eller bla gjennom elementer.
  3. Velg grafikken du vil legge til i videoen.
Du kan klype eller zoome inn på bildet eller GIF-en for å endre størrelsen. Trykk og dra et bilde eller en GIF for å flytte det til ønsket sted i rammen.

Rapporter opphavsrettproblemer

GIF-ene i GIF-biblioteket i YouTube Create er enten hentet fra søkene dine eller er fremhevede innlegg fra Tenor.

YouTube Create henter noen GIF-er fra Tenor-mediebiblioteket. Hvis du oppdager at GIF-biblioteket i YouTube Create inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale som du eier, kan du rapportere det ved å sende en e-post til dmca@tenor.com.

Legg til overganger

Hvis videoen din inneholder flere elementer – som overlegg, videoelementer eller tekst – kan du legge til overganger mellom dem for å gjøre videoen mer interessant for seerne.

Slik animerer du videoelementer:

1. Trykk for å velge videooverlegget, grafikken eller tekstlaget i opptaket.
  2. Trykk på Animasjon  på verktøylinjen.
  3. Bla gjennom overgangsalternativene, og trykk for å forhåndsvise animasjonen.
  4. Bruk glidebryteren til å angi varigheten på animasjonen.
    • Merk: Du kan animere introduksjonen og avslutningen på hver grafikk. Bruk Fullfør-fanen til å legge til en animasjon på slutten av grafikken.
  5. Trykk på Ferdig for å lagre endringene.

Fjern overganger

1. I sekvensverktøyet trykker du på for å velge overgangen du vil slette.
  2. Trykk på Tilbakestill for å fjerne overgangen.