Elementtien lisääminen ja animointi

Kun olet luonut projektin, voit parannella videoitasi YouTube Createn editointityökaluilla. YouTube Createn tarrat, GIF-animaatiot ja emojit elävöittävät tarinoitasi.

YouTube Create on saatavilla Android-puhelimille, joissa on vähintään 4 Gt RAM-muistia. Sovellus voi tulla myöhemmin saataville muille laitteille.

Tarrojen, GIFien ja emojien lisääminen

1. Napauta avoimen projektin työkalupalkista Tarra .
  2. Hae tai selaa elementtejä Tarrat-, GIF- ja Emoji-välilehdiltä.
  3. Valitse videoon lisättävä kuva.
Voit muuttaa kuvan tai GIF-animaation kokoa nipistämällä tai lähentämällä. Voit siirtää kuvan tai GIF-animaation haluamaasi paikkaan napauttamalla ja vetämällä.

Tekijänoikeusongelmista ilmoittaminen

YouTube Createn kirjastosta löytyvät GIF-animaatiot ovat peräisin joko hauistasi tai Tenorin suositelluista postauksista.

Osa YouTube Createn GIF-animaatioista on peräisin Tenor-mediakirjastosta. Jos löydät YouTube Createn GIF-kirjastosta omistamaasi tekijänoikeudella suojattua materiaalia, voit ilmoittaa siitä sähköpostilla osoitteeseen dmca@tenor.com.

Siirtymien lisääminen

Jos videossasi on useita elementtejä, kuten peittokuvia, graafisia elementtejä tai tekstiä, voit lisätä niiden väliin siirtymiä. Näin videostasi tulee houkuttelevampi katsojille.

Näin lisäät animaatioita videoelementteihin:

1. Valitse peittokuvan, graafisen elementin tai tekstin taso videosta napauttamalla.
  2. Napauta työkalupalkista Animaatio .
  3. Selaa siirtymävaihtoehtoja ja esikatsele animaatioita napauttamalla.
  4. Aseta animaation kesto liukusäätimellä.
    • Huom. Voit lisätä kullekin graafiselle elementille alku- ja loppuanimaation. Lisää animaatio graafisen elementin loppuun Loppu-välilehdeltä.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla Valmis.

Siirtymien poistaminen

1. Valitse poistettava siirtymä napauttamalla sekvenssistä .
  2. Poista siirtymä napauttamalla Nollaa.