Aplicar i animar elements

Després de crear un projecte, millora els teus vídeos amb les eines d'edició de YouTube Create. Dona vida a les teves històries amb la biblioteca d'adhesius, GIF i emojis de YouTube Create.

YouTube Create està disponible en telèfons Android amb almenys 4 GB de RAM. És possible que aquesta aplicació estigui disponible en altres dispositius més endavant.

Afegir adhesius, GIF i emojis

1. En un projecte obert, toca Adhesiu a la barra d'eines.
  2. Utilitza les pestanyes Adhesius, GIF i Emojis per cercar elements o navegar-hi.
  3. Selecciona una imatge per afegir-la al teu vídeo.
Pots pinçar o ampliar la imatge o el GIF per canviar-ne la mida. Toca i arrossega una imatge o un GIF per moure'ls fins al punt que vulguis dins del marc.

Informar de problemes relacionats amb els drets d'autor

Els GIF que hi ha a la biblioteca de GIF de YouTube Create s'obtenen de les teves cerques o són publicacions destacades de Tenor.

YouTube Create obté alguns GIF de la biblioteca multimèdia de Tenor. Si trobes material protegit per drets d'autor de què ets propietari a la biblioteca de GIF de YouTube Create, pots informar-ne enviant un correu electrònic a dmca@tenor.com.

Afegir transicions

Si el teu vídeo té diversos elements, com ara superposicions de vídeo, imatges o text, pots afegir-hi transicions entre cadascun d'ells perquè el contingut sigui interessant per als teus espectadors.

Per animar els elements del vídeo:

1. Toca per seleccionar la capa del vídeo superposat, de la imatge o del text de la gravació.
  2. Toca Animació a la barra d'eines.
  3. Navega per les opcions de transició i toca per previsualitzar l'animació.
  4. Utilitza el control lliscant per definir la durada de l'animació.
    • Nota: pots incloure animacions d'entrada i de sortida a cada element. Utilitza la pestanya Finalitza per afegir-hi una animació al final.
  5. Toca Fet per desar els canvis.

Suprimir transicions

1. Al seqüenciador, toca per seleccionar la transició que vols suprimir.
  2. Toca Restableix per suprimir la transició.