Börja på eller hantera ett projekt med YouTube Create

Det är enkelt att skapa videor i långt format och Shorts-videor med YouTube Create. Ladda ned appen och få reda på hur du skapar ett nytt projekt.

NEW: YouTube Create App

YouTube Create är tillgänglig på Android-telefoner med minst 4 GB RAM-minne. Appen kan bli tillgänglig på andra enheter senare.

Skapa ett nytt projekt

1. Öppna YouTube Create och logga in på ditt YouTube-konto.
  2. Tryck på plustecknet Lägg till i spellista på startskärmen när du vill börja på ett nytt projekt.
  3. Välj foton, videor eller tidigare importerad media från galleriet som ska läggas till i projektet.
    • Obs! Tryck på pilen bredvid Galleri längst upp på skärmen om du vill importera media från andra appar på enheten. Du kan lägga till flera bilder eller videor i ett och samma projekt.
  4. Tryck på Importera om du vill lägga till foton och videor i projektet.

Förbättra videon med redigeringsverktygen när du har skapat projektet.

Hitta, hantera eller radera ett befintligt projekt

1. Öppna YouTube Create-appen och logga in på kontot.
  2. Tryck på menyn ” bredvid det projekt du vill hantera på sidan Senaste projekt. Logga in med ett annat konto om ett projekt inte visas i listan
  3. Välj en åtgärd bland alternativen:
    • Byt namn: Ge projektet ett nytt namn
    • Duplicera: Gör en kopia av projektet
    • Radera: Radera projektet
  4. Bekräfta ändringarna när du blir ombedd att göra det.
Du kan också trycka på plusset Lägg till i spellista vid din projektlista när du vill skapa ett nytt projekt.