Een project starten of beheren met YouTube Create

Lange video's en Shorts maken is een eitje met YouTube Create. Download de app en leer hoe je een nieuw project maakt.

NEW: YouTube Create App

YouTube Create is beschikbaar op Android-telefoons met minstens 4 GB RAM. We gaan de app in de toekomst misschien ook op andere apparaten beschikbaar maken.

Een nieuw project maken

1. Open YouTube Create en log in op je YouTube-account.
  2. Tik in het startscherm op Plus  om een nieuw project te starten.
  3. Voeg vanuit de galerij foto's, video's of eerder geïmporteerde media toe aan je project.
    • Opmerking: Tik bovenaan het scherm op de pijl naast Galerij om media uit andere apps op je apparaat te importeren. Je kunt meerdere afbeeldingen of video's toevoegen aan één project.
  4. Tik op Importeren om foto's en video's toe te voegen aan het project.

Nadat je het project hebt gemaakt, verbeter je jouw video met de bewerkingstools.

Een bestaand project zoeken, beheren of verwijderen

1. Open de mobiele YouTube Create-app en log in op je account.
  2. Tik op de pagina Recente projecten op Menu '' naast het project dat je wilt beheren. Als je een project niet in de lijst ziet, log je in met een ander account.
  3. Selecteer een actie uit de opties:
    • Naam wijzigen: je project een nieuwe titel geven.
    • Dupliceren: een kopie maken van je project.
    • Verwijderen: het project verwijderen.
  4. Bevestig de wijzigingen als daarom wordt gevraagd.
Je kunt ook in je projectenlijst op Plus  tikken om een nieuw project te maken.