Projektin luominen ja muokkaaminen YouTube Createssa

YouTube Creatella on helppo luoda pitkiä videoita ja Shorts-videoita. Lataa sovellus ja tutustu uuden projektin luomiseen.

NEW: YouTube Create App

YouTube Create on saatavilla Android-puhelimille, joissa on vähintään 4 Gt RAM-muistia. Sovellus voi tulla myöhemmin saataville muille laitteille.

Uuden projektin luominen

1. Avaa YouTube Create ja kirjaudu sisään YouTube-tilillesi.
  2. Aloita uusi projekti napauttamalla aloitusnäytöltä pluspainiketta  .
  3. Valitse galleriasta kuvia, videoita ja aiemmin importoituja mediatiedostoja, jotka haluat lisätä projektiin.
    • Huom. Jos haluat importoida mediasisältöä laitteen muista sovelluksista, napauta näytön yläreunasta Galleria-kohdan vierestä nuolta . Yhteen projektiin voi lisätä useita kuvia ja videoita.
  4. Napauta Importoi lisätäksesi projektiin kuvia ja videoita.

Kun olet luonut projektin, voit parannella videota editointityökaluilla.

Aiemmin luodun projektin löytäminen, muokkaaminen ja poistaminen

1. Avaa YouTube Create ‑sovellus ja kirjaudu tilillesi.
  2. Etsi Viimeaikaiset projektit ‐sivulta haluamasi projekti ja napauta sen vierestä Valikko ". Jos projekti ei näy listassa, kirjaudu sisään toisella tilillä.
  3. Valitse jokin toiminto:
    • Nimeä uudelleen: Lisää projektille uusi nimi.
    • Kopioi: Luo kopio projektista.
    • Poista: Poista projekti.
  4. Vahvista muutokset pyydettäessä.
Uuden projektin voi luoda myös projektilistasta napauttamalla pluspainiketta .