Start eller administrer et projekt via YouTube Create

Det er nemt at skabe videoer i langt format og Shorts-videoer med YouTube Create. Download appen, og få flere oplysninger om, hvordan du opretter et nyt projekt.

NEW: YouTube Create App

YouTube Create er tilgængelig på Android-telefoner med mindst 4 GB RAM. Denne app bliver muligvis tilgængelig på andre enheder i fremtiden.

Opret et nyt projekt

1. Åbn YouTube Create, og log ind på din YouTube-konto.
  2. Tryk på plusikonet på startskærmen for at starte et nyt projekt.
  3. I galleriet kan du vælge billeder, videoer eller tidligere importerede mediefiler, som du vil føje til dit projekt.
    • Bemærk! Tryk på menupilen ud for Galleri øverst på skærmen for at importere mediefiler fra andre apps på din enhed. Du kan føje flere billeder eller videoer til et enkelt projekt.
  4. Tryk på Importér for at føje billeder og videoer til dit projekt.

Når du har oprettet dit projekt, kan du bruge redigeringsværktøjerne til at forbedre din video.

Find, administrer eller slet et eksisterende projekt

1. Åbn YouTube Create-appen, og log ind på din konto.
  2. På siden Seneste projekter skal du trykke på menuen '' ud for det projekt, du vil administrere. Hvis du ikke kan se et projekt på listen, kan du logge ind med en anden konto.
  3. Vælg en handling blandt valgmulighederne:
    • Omdøb: Giv dit projekt en ny titel
    • Kopiér: Lav en kopi af dit projekt
    • Slet: Slet projektet
  4. Bekræft ændringerne, når du bliver bedt om det.
Du kan også trykke på Plus fra din projektliste for at oprette et nyt projekt.