Iniciar o gestionar un projecte amb YouTube Create

Crear vídeos llargs i curts és fàcil amb YouTube Create. Baixa l'aplicació i obtén informació sobre com pots crear un projecte nou.

NEW: YouTube Create App

YouTube Create està disponible en telèfons Android amb almenys 4 GB de RAM. És possible que aquesta aplicació estigui disponible en altres dispositius més endavant.

Crear un projecte nou

1. Obre YouTube Create i inicia la sessió al teu compte de YouTube.
  2. A la pantalla d'inici, toca Més per iniciar un projecte nou.
  3. A la galeria, tria fotos, vídeos o contingut multimèdia importats anteriorment per afegir-los al projecte.
    • Nota: a la part superior de la pantalla, toca la fletxa que hi ha al costat de Galeria per importar contingut multimèdia d'altres aplicacions al dispositiu. Pots afegir diverses imatges o vídeos a un únic projecte.
  4. Toca Importa per afegir fotos i vídeos al projecte.

Un cop hagis creat el projecte, utilitza les eines d'edició per millorar el vídeo.

Cercar, gestionar o suprimir un projecte existent

1. Obre l'aplicació YouTube Create i inicia la sessió al teu compte.
  2. A la pàgina Projectes recents, toca Menú '' al costat del projecte que vulguis gestionar. Si no veus cap projecte a la llista, inicia la sessió amb un altre compte.
  3. Selecciona una acció de les opcions següents:
    • Canvia el nom: assigna un títol nou al projecte.
    • Duplica: fes una còpia del projecte.
    • Suprimeix: suprimeix el projecte.
  4. Confirma els canvis quan se't demani.
També pots tocar Més a la llista de projectes per crear un projecte nou.