Begin of bestuur ’n projek met YouTube Create

Dit is maklik om met YouTube Create langformaatvideo’s en Kortvideo’s te skep. Laai die app af en vind uit hoe om ’n nuwe projek te skep.

NEW: YouTube Create App

YouTube Create is beskikbaar op Android-fone wat minstens 4 GB RAM het. Hierdie app sal dalk in die toekoms op ander toestelle beskikbaar wees.

Skep ’n nuwe projek

1. Maak YouTube Create oop en meld aan by jou YouTube-rekening.
  2. Tik op die tuisskerm op Plus  om ’n nuwe projek te begin.
  3. Kies foto’s, video’s of voorheen ingevoerde media uit die galery om by jou projek te voeg.
    • Let wel: Tik op die pyltjie langs Galery aan die bokant van die skerm om media vanaf ander apps op jou toestel in te voer. Jy kan verskeie beelde of video’s by ’n enkele projek voeg.
  4. Tik op Voer in om foto’s en video’s by jou projek te voeg.

Sodra jy jou projek geskep het, kan jy die redigeernutsgoed gebruik om jou video te verbeter.

Soek, bestuur of verwyder ’n bestaande projek

1. Maak die YouTube Skep-app oop en meld by jou rekening aan.
  2. Tik op die Kieslys'' langs die projek wat jy graag wil bestuur vanaf jou Onlangse Projekte-bladsy. As jy nie ’n projek in die lys sien nie, meld met ’n ander rekening aan.
  3. Kies ’n handeling uit die opsies:
    • Hernoem: Gee jou projek ’n nuwe titel
    • Duplikaat: Maak ’n kopie van jou projek
    • Verwyder: Verwyder die projek
  4. Bevestig veranderinge wanneer gevra word.
Jy kan ook op Plus  uit jou projeklys tik om ’n nuwe projek te skep.