Felsöka uppladdningsfel i YouTube Create

Om du har problem med att exportera eller ladda upp YouTube Create-videon kan du prova följande och se om det löser problemet.

YouTube Create är tillgänglig på Android-telefoner med minst 4 GB RAM-minne. Appen kan bli tillgänglig på andra enheter senare.

Problem med export och inläsning

YouTube Create-videon kunde inte exporteras

Enheter har olika möjligheter att hantera komplexa projekt. Du kan uppleva exportproblem för att enheten har nått den högsta gränsen för vad den kan hantera.

Testa att ta bort följande:

• videolager, särskilt sådana som överlappar (t.ex. någonstans i ett projekt där du har flera lager som ligger ovanpå varandra)
  • dekaler
  • effekter
  • övergångar

Minska exportkvaliteten:

• Prova med 720p om du exporterar i 1080p.

Vi är medvetna om att exporter misslyckas och kommer att förbättra detta med tiden.

Så här skickar du feedback och skärmdumpar:

1. Tryck på profilbilden högst upp till höger i YouTube Create-appen.
  2. Tryck på Skicka feedback.

Problem med att musik eller dekaler inte läses in

En dålig nätverksanslutning kan göra att det tar lång tid att läsa in musik, dekaler och andra objekt. Testa att läsa in objekten igen när du har en bättre nätverksanslutning.

Problem med publicering

Det går inte att ladda upp en video till YouTube från YouTube Create

Kontrollera först att du har en stark nätverkssignal.

Kontrollera att du har laddat ned YouTube-appen. YouTube-appen och YouTube Create måste laddas ned med samma Android-profil. Annars går det inte att publicera.

Se till att du är inloggad med samma konto i både YouTube Create och YouTube-appen.

Jag vill publicera YouTube Create-videor på en annan kanal

En YouTube Create-video kopplas automatiskt till den kanal du är inloggad på i YouTube Create-appen. Du kan inte byta kanal när du har börjat att publicera.

Åtgärda så här:

1. Öppna YouTube-appen .
  2. Tryck på Skapa följt av Ladda upp en video.
  3. Välj den YouTube Create-video som finns sparad på din enhet.

ELLER

1. Logga in på det konto som är kopplat till din kanal. Skapa ditt projekt där (projekt i YouTube Create är kopplade till ditt konto).

Problem med att radera appar

Videor försvinner när appar raderas

Du måste exportera alla videor till enhetens fotogalleri innan du raderar YouTube Create-appen eller byter till en ny enhet.

Alla befintliga projekt försvinner om du tar bort appen från din telefon eller skaffar en ny telefon.