Feilsøk opplastingsfeil i YouTube Create

Hvis du har problemer med å eksportere eller laste opp en YouTube Create-video, kan du prøve å løse problemet med disse feilsøkingstrinnene.

YouTube Create er tilgjengelig på Android-telefoner med minst 4 GB RAM. Denne appen kan bli tilgjengelig på andre enheter senere.

Problemer med eksport og innlasting

YouTube Create-videoen kan ikke eksporteres

Enheter har ulike kapasiteter for håndtering av komplekse prosjekter. Det kan hende at eksportproblemene skyldes at enheten har nådd maksimal kapasitet.

Prøv å fjerne noe av dette:

• videolag, spesielt de som overlapper (for eksempel på steder i prosjektet der du har stablet mange lag oppå hverandre)
  • klistremerker
  • effekter
  • overganger

Reduser eksportkvaliteten:

• Hvis du eksporterer i 1080p, kan du prøve 720p

Mislykket eksportering er et kjent problem som utbedres med tiden.

Slik sender du inn tilbakemeldinger og skjermdumper:

1. Øverst til høyre i YouTube Create-appen trykker du på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Send tilbakemelding.

Problemer med at musikk eller klistremerker ikke lastes inn

En dårlig nettverkstilkobling kan føre til at det tar lang tid å laste inn elementer som musikk og klistremerker. Prøv å laste inn elementene igjen når du har en bedre nettverkstilkobling.

Publiseringsproblemer

Problemer med å laste opp videoer fra YouTube Create

Sjekk først at du har et sterkt nettverkssignal.

Kontroller at du har lastet ned YouTube-appen. Du må laste ned YouTube-appen med samme Android-profil som YouTube Create. Ellers kan du ikke fullføre publiseringsprosessen.

Sjekk at du er logget på med den samme kontoen i YouTube Create og YouTube-appen.

Problemer med å publisere YouTube Create-videoer i flere kanaler

En YouTube Create-video knyttes automatisk til kanalen du er logget på i YouTube Create-appen. Når du har startet publiseringsprosessen, kan du ikke bytte kanal.

Slik fikser du dette:

1. Åpne YouTube-appen .
  2. Trykk på Opprett etterfulgt av Last opp en video.
  3. Velg YouTube Create-videoen som du lagret på enheten.

ELLER

1. Logg på ønsket konto som er knyttet til kanalen din. Opprett et prosjekt der (prosjekter i YouTube Create er knyttet til kontoen din).

Problemer med sletting av app

Mister videoer på grunn av appsletting

Før du sletter YouTube Create-appen eller bytter til en ny enhet, må du eksportere eventuelle videoer til bildegalleriet på enheten.

Hvis du sletter appen fra telefonen eller får en ny telefon, mister du alle eksisterende prosjekter.