Problemen met uploads van YouTube Create oplossen

Als je problemen hebt om je video's vanuit YouTube Create te exporteren of uploaden, kun je het probleem misschien met deze stappen oplossen.

YouTube Create is beschikbaar op Android-telefoons met minstens 4 GB RAM. We gaan de app in de toekomst misschien ook op andere apparaten beschikbaar maken.

Problemen met exporteren en uploaden

Video exporteren vanuit YouTube Create is mislukt

Apparaten hebben zo hun eigen mogelijkheden om complexe projecten uit te voeren. Zo kun je tegen problemen met exporteren aanlopen, omdat het de maximale capaciteit van je apparaat vraagt.

Verwijder de volgende items:

• Videolagen, met name overlappende lagen (bijvoorbeeld gedeelten met heel veel lagen in een project)
  • Stickers
  • Effecten
  • Overgangen

Verlaag de exportkwaliteit:

• Als je 1080p gebruikt, probeer dan eens 720p

Fouten bij exporteren zijn een bekend probleem en we werken aan verbeteringen.

Zo stuur je feedback en screenshots:

1. Tik rechtsboven in de YouTube Create-app op je profielfoto .
  2. Tik op Feedback sturen.

Problemen met muziek of stickers die niet worden geladen

Een slechte netwerkverbinding kan lange laadtijden veroorzaken voor onderdelen zoals muziek en stickers. Probeer de onderdelen opnieuw te laden als je een betere netwerkverbinding hebt.

Publicatieproblemen

Kan geen video uploaden naar YouTube vanuit YouTube Create

Ga eerst na of je een goed netwerksignaal hebt.

Weet je zeker dat je de YouTube-app hebt gedownload? Je moet de YouTube-app op hetzelfde Android-profiel hebben gedownload als YouTube Create. Als dit niet zo is, kun je de video niet publiceren.

Zorg dat je met hetzelfde account bent ingelogd bij de YouTube Create-app en de YouTube-app.

Video's in YouTube Create op een ander kanaal publiceren

Een video in YouTube Create wordt automatisch gekoppeld aan het kanaal waarmee je bij de YouTube Create-app bent ingelogd. Zodra je het publicatieproces start, kun je niet meer van kanaal wisselen.

De oplossing:

1. Open de YouTube-app .
  2. Tik op Maken en dan Een video uploaden.
  3. Kies de video die je met YouTube Create op je apparaat hebt opgeslagen.

OF

1. Log in bij het gewenste account dat aan je kanaal gekoppeld is. Maak hier je project (projecten in YouTube Create zijn gekoppeld aan je account).

Problemen vanwege verwijderde app

Video's kwijt doordat de app is verwijderd

Voordat je de YouTube Create-app verwijdert of overschakelt naar een nieuw apparaat, moet je jouw video's exporteren naar de fotogalerij van je apparaat.

Als je de app van je telefoon verwijdert of een nieuwe telefoon neemt, gaan al je actieve projecten verloren.