YouTube Createn latausvirheiden korjaaminen

Jos sinulla on ongelmia YouTube Create ‐videon eksportoinnissa tai lataamisessa, kokeile ratkaista ne näillä ohjeilla.

YouTube Create on saatavilla Android-puhelimille, joissa on vähintään 4 Gt RAM-muistia. Sovellus voi tulla myöhemmin saataville muille laitteille.

Eksportointi- ja latausongelmat

YouTube Create ‐videota ei voi eksportoida

Kaikki laitteet eivät pysty käsittelemään yksityiskohtaisia projekteja. Eksportointiongelmat voivat johtua esimerkiksi laitteen käsittelykapasiteetin ylittymisestä.

Kokeile poistaa

• videotasoja, erityisesti päällekkäisiä (jos esimerkiksi missä tahansa projektin kohdassa on monta tasoa päällekkäin)
  • tarroja
  • tehosteita
  • siirtymiä.

Heikennä eksportoinnin laatua:

• Jos eksportoit 1080p-laadulla, valitse sen sijaan resoluutioksi 720p.

Eksportoinnin epäonnistuminen on tunnettu ongelma, jonka pyrimme korjaamaan.

Näin lähetät palautetta ja kuvakaappauksia:

1. Napauta YouTube Create ‐sovelluksen oikeasta yläreunasta profiilikuvaasi .
  2. Valitse Lähetä palautetta.

Musiikin ja tarrojen lataamisongelmat

Huono verkkoyhteys voi pidentää esimerkiksi musiikin ja tarrojen latausaikoja. Yritä latausta uudelleen, kun verkkoyhteys on parempi.

Julkaisuongelmat

Videota ei voi ladata YouTubesta YouTube Createen

Tarkista ensin verkkoyhteyden laatu.

Varmista, että olet ladannut YouTube-sovelluksen. YouTube-sovellus pitää ladata samalla Androidin profiililla kuin YouTube Create. Muuten et voi viedä sisällön julkaisua loppuun.

Varmista, että olet kirjautunut samalle tilille YouTube Createssa ja YouTube-sovelluksessa.

Haluan julkaista YouTube Create ‐videon eri kanavalla

YouTube Create ‐video yhdistetään automaattisesti kanavaan, jolla olet kirjautunut YouTube Create ‐sovellukseen. Kun olet aloittanut julkaisemisen, et voi vaihtaa kanavaa.

Näin korjaat ongelman:

1. Avaa YouTube-sovellus .
  2. Napauta Luo ja sitten Lataa video.
  3. Valitse laitteelle tallennettu YouTube Create ‐video.

TAI

1. Kirjaudu sisään kanavaasi yhdistetylle tilille. Luo projekti siellä (YouTube Createn projektit yhdistetään tiliisi).

Sovelluksen poistamiseen liittyvät ongelmat

Videoiden menettäminen sovelluksen poistamisen vuoksi

Ennen kuin poistat YouTube Create ‐sovelluksen tai siirryt käyttämään uutta laitetta, sinun pitää eksportoida laitteen kuvagalleriassa olevat videot.

Jos poistat sovelluksen puhelimesta tai ostat uuden puhelimen, menetät kaikki aiemmat projektit.