Find og løs problemer med fejl ved upload fra YouTube Create

Hvis du har problemer med at eksportere eller uploade din YouTube Create-video, kan du prøve disse fejlfindingstrin for at løse problemet.

YouTube Create er tilgængelig på Android-telefoner med mindst 4 GB RAM. Denne app bliver muligvis tilgængelig på andre enheder i fremtiden.

Problemer med eksport og indlæsning

Eksport af video fra YouTube Create mislykkes

Enheder har forskellige evner til at håndtere komplekse projekter. Du kan opleve problemer med at eksportere, fordi din enhed har nået sin fulde kapacitet for, hvad den kan håndtere.

Prøv at fjerne:

• Videolag, især de, der overlapper hinanden (f.eks. hvor som helst i et projekt, hvor du har lagt mange lag oven på hinanden)
  • Mærkater
  • Effekter
  • Overgange

Reducer eksportkvaliteten:

• Hvis du eksporterer ved 1080p, kan du prøve med 720p

Mislykket eksport er et kendt problem, som bliver forbedret med tiden.

Sådan indsender du feedback og screenshots:

1. Tryk på dit profilbillede øverst til højre i YouTube Create-appen.
  2. Tryk på Send feedback.

Problemer med musik eller mærkater, der ikke indlæses

En dårlig netværksforbindelse kan forårsage lange indlæsningstider for elementer som musik og mærkater. Prøv at indlæse elementerne igen, når du har en stærkere netværksforbindelse.

Problemer med udgivelse

Jeg kan ikke uploade en video til YouTube fra YouTube Create

Start med at tjekke, at du har et stærkt netværkssignal.

Verificer, at du har downloadet YouTube-appen. YouTube-appen skal være downloadet på den samme Android-"profil" som YouTube Create. Ellers kan du ikke gennemføre udgivelsesprocessen.

Sørg for, at du er logget ind med den samme konto i både YouTube Create-appen og YouTube-appen.

Jeg vil udgive en YouTube Create-video på en anden kanal

En YouTube Create-video knyttes automatisk til den kanal, som du er logget ind på i YouTube Create-appen. Når du har startet udgivelsesprocessen, kan du ikke skifte kanal.

Fejlen kan rettes på følgende måde:

1. Åbn YouTube-appen .
  2. Tryk på Opret og så Upload en video.
  3. Vælg din YouTube Create-video, som er gemt på din enhed.

ELLER

1. Log ind på den ønskede konto, der er knyttet til din kanal. Opret dit projekt der (projekter i YouTube Create knyttes til din konto).

Problemer med sletning af app

Videoer, der går tabt på grund af sletning af appen

Før du sletter appen YouTube Create eller skifter til en ny enhed, skal du eksportere alle videoer til billedgalleriet på din enhed.

Hvis du sletter appen fra din telefon eller får en ny, går alle eksisterende projekter tabt.