Resoldre problemes relacionats amb les pujades de YouTube Create

Si tens problemes a l'hora d'exportar o penjar un vídeo de YouTube Create, prova de seguir aquests passos per resoldre'ls.

YouTube Create està disponible en telèfons Android amb almenys 4 GB de RAM. És possible que aquesta aplicació estigui disponible en altres dispositius més endavant.

Problemes relacionats amb l'exportació i la càrrega

No s'ha pogut exportar el vídeo de YouTube Create

Els dispositius tenen diferents capacitats per gestionar projectes complexos. És possible que tinguis problemes relacionats amb l'exportació perquè el teu dispositiu està al màxim de la seva capacitat.

Prova de suprimir:

• Capes de vídeo, especialment les que se superposen (per exemple, qualsevol punt d'un projecte en què apilis moltes capes).
  • Adhesius.
  • Efectes.
  • Transicions.

Redueix la qualitat de l'exportació:

• Si exportes a 1080p, prova 720p.

Les exportacions fallides són un problema conegut que millorarà amb el temps.

Per enviar suggeriments i captures de pantalla:

1. A l'extrem superior dret de l'aplicació YouTube Create, toca la teva foto de perfil .
  2. Toca Envia suggeriments.

Problemes relacionats amb la música o adhesius que no es carreguen

Una connexió a la xarxa deficient pot provocar temps de càrrega llargs per a funcions com ara la música i els adhesius. Prova de tornar a carregar les funcions quan tinguis una connexió a la xarxa més potent.

Problemes de publicació

No puc penjar un vídeo a YouTube des de YouTube Create

En primer lloc, comprova que el senyal de xarxa sigui potent.

Verifica que tinguis l'aplicació YouTube baixada. L'aplicació YouTube s'ha de baixar al mateix "perfil" d'Android que YouTube Create. En cas contrari, no podràs completar el procés de publicació.

Assegura't que hagis iniciat la sessió amb el mateix compte a YouTube Create i a l'aplicació YouTube.

Vull publicar un vídeo de YouTube Create en un altre canal

Un vídeo de YouTube Create s'associarà automàticament al mateix canal en què tens la sessió iniciada a l'aplicació YouTube Create. Un cop hagis iniciat el procés de publicació, no podràs canviar de canal.

Per corregir-ho:

1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Toca Crea i després Penja un vídeo.
  3. Tria el vídeo de YouTube Create que s'hagi desat al dispositiu;

o bé

1. Inicia la sessió al compte associat al teu canal que vulguis. Crea-hi el projecte (els projectes de YouTube Create estan associats al teu compte).

Problemes relacionats amb la supressió d'aplicacions

Pèrdua de vídeos a causa d'una supressió de l'aplicació

Abans de suprimir l'aplicació YouTube Create o canviar a un dispositiu nou, has d'exportar els vídeos a la galeria de fotos del dispositiu.

Si suprimeixes l'aplicació del telèfon o n'obtens un de nou, els projectes existents es perdran.