Foutspoor YouTube Create-oplaaifoute

Probeer hierdie foutsporingstappe om die kwessie op te los as jy probleme ondervind met die uitvoer of oplaai van jou YouTube Create-video.

YouTube Create is beskikbaar op Android-fone wat minstens 4 GB RAM het. Hierdie app sal dalk in die toekoms op ander toestelle beskikbaar wees.

Uitvoer- en laaiprobleme

YouTube Create-video kon nie uitvoer nie

Toestelle het verskillende vermoëns om komplekse projekte te hanteer. Jy kan dalk uitvoerprobleme ondervind omdat jou toestel sy maksimum kapasiteit bereik.

Probeer om te verwyder:

• Videolae, veral dié wat oorvleuel (byvoorbeeld enige plek in ’n projek waar jy baie lae op mekaar stapel)
  • Plakkers
  • Effekte
  • Oorgange

Verminder uitvoergehalte:

• As jy teen 1080p uitvoer, probeer 720p

Mislukte uitvoere is ’n bekende probleem en sal mettertyd verbeter word.

Om terugvoer en skermskote in te dien:

1. Tik op jou profielfoto in die regter boonste hoek van die YouTube Create-app.
  2. Tik op Stuur terugvoer.

Probleme met musiek of plakkers wat nie laai nie

’n Swak netwerkverbinding kan lang laaitye vir kenmerke soos musiek en plakkers veroorsaak. Probeer om die kenmerke weer te laai wanneer jy ’n sterker netwerkverbinding het.

Publiseringkwessies

Kan nie ’n video van YouTube Create af na YouTube toe oplaai nie

Maak eers seker dat jy ’n sterk netwerksein het.

Verifieer dat jy die YouTube-app afgelaai het. Die YouTube-app moet op dieselfde Android-“profiel” as YouTube Create afgelaai word. Andersins kan jy nie die publiseringproses voltooi nie.

Maak seker dat jy met dieselfde rekening oral in YouTube Create en die YouTube-app aangemeld is.

As jy ’n YouTube Create-video op ’n ander kanaal wil publiseer

’n YouTube Create-video sal outomaties geassosieer word met dieselfde kanaal waarop jy op die YouTube Create-app aangemeld is. Jy kan nie kanale verander nadat jy die proses van publisering begin het nie.

Om reg te maak:

1. Maak die YouTube-app oop .
  2. Tik op Create en dan Laai ’n video op.
  3. Kies jou YouTube Create-video wat op jou toestel gestoor is.

OF

1. Meld by jou gewenste rekening aan wat met jou kanaal geassosieer word. Create jou projek daar (projekte in YouTube Create word met jou rekening geassosieer).

Programverwyderingprobleme

Verloor video’s as gevolg van app wat verwyder is

Voordat jy die YouTube Create-app verwyder of na ’n nuwe toestel oorskakel, moet jy enige video’s na jou toestel se fotogalery uitvoer.

As jy die app van jou foon verwyder of ’n nuwe foon kry, sal enige bestaande projekte verlore gaan.