Förhandsgranska, ladda upp eller spara videor med YouTube Create

Du kan ladda upp din video på YouTube direkt från YouTube Create-appen när du är redo att publicera den. Läs om hur du förhandsgranskar, sparar och laddar upp ditt redigerade projekt nedan.

YouTube Create är tillgänglig på Android-telefoner med minst 4 GB RAM-minne. Appen kan bli tillgänglig på andra enheter senare.

Förhandsgranska en YouTube Create-video

1. Öppna YouTube Create och logga in på ditt YouTube-konto.
  2. Öppna ett projekt genom att trycka på ett projekts miniatyrbild eller namn på sidan Senaste projekt.
  3. Tryck på Spela upp på skärmen för projektredigering om du vill förhandsgranska videon.

Spara YouTube Create-videon

1. Tryck på Mer    i det högra hörnet av ett öppet projekt.
  2. Tryck på Exportera .
  3. Välj videokvalitet genom att trycka på nedåtpilen.
  4. Tryck på Exportera om du vill spara projektet på din mobila enhet.

Ladda upp en YouTube Create-video på din kanal

1. Tryck på Mer  i det högra hörnet på skärmen för projektredigering i YouTube Create.
  2. Tryck på Exportera .
  3. Tryck på nedåtpilen om du vill välja videokvalitet och tryck på Exportera .
  4. Tryck på Ladda upp på YouTube.
  5. Lägg till information som titel, beskrivning och miniatyr.
  6. Välj integritetsnivå för videon. Du kan även välja en plats eller lägga till videon i en spellista.
  7. Klicka på Nästa för att välja målgrupp.
  8. Tryck på Ladda upp video.
    • Obs! Du kan ladda upp videor i långt format och Shorts-videor i YouTube Create.