Forhåndsvis, last opp og lagre videoer med YouTube Create

Når du er klar til å publisere en video, kan du laste den opp til YouTube direkte fra YouTube Create-appen. Nedenfor kan du se hvordan du forhåndsviser, lagrer eller laster opp det redigerte prosjektet.

YouTube Create er tilgjengelig på Android-telefoner med minst 4 GB RAM. Denne appen kan bli tilgjengelig på andre enheter senere.

Forhåndsvis YouTube Create-videoer

1. Åpne YouTube Create, og logg på YouTube-kontoen din.
  2. Nylige prosjekter-siden åpner du et prosjekt ved å trykke på prosjektets miniatyrbilde eller navn.
  3. På skjermbildet for prosjektredigering trykker du på Spill av for å forhåndsvise videoen.

Lagre YouTube Create-videoen

1. Fra et åpent prosjekt trykker du på Mer  i høyre hjørne.
  2. Trykk på Eksportér .
  3. Trykk på nedoverpilen for å velge ønsket videokvalitet.
  4. Trykk på Eksportér for å lagre prosjektet på mobilenheten.

Last opp YouTube Create-videoer til kanalen din

1. Fra skjermbildet for prosjektredigering i YouTube Create trykker du på Mer  i høyre hjørne.
  2. Trykk på Eksportér .
  3. Trykk på nedoverpilen for å velge ønsket videokvalitet, og trykk på Eksportér .
  4. Trykk på Last opp til YouTube.
  5. Legg til detaljer som tittel, beskrivelse og miniatyrbilde.
  6. Velg tilgangsnivå for videoen. Du kan også velge et sted eller legge til videoen i en spilleliste.
  7. Klikk på Neste for å velge målgruppe.
  8. Trykk på Last opp videoen.
    • Merk: Du kan laste opp lange videoer og Shorts-videoer fra YouTube Create.