Een voorbeeld van je video bekijken, video's uploaden of opslaan met YouTube Create

Als je klaar bent om je video te publiceren, kun je de video rechtstreeks vanuit de YouTube Create-app naar YouTube uploaden. Hieronder vertellen we hoe je een voorbeeld van je bewerkte project kunt bekijken, opslaan of uploaden.

YouTube Create is beschikbaar op Android-telefoons met minstens 4 GB RAM. We gaan de app in de toekomst misschien ook op andere apparaten beschikbaar maken.

Een voorbeeld van een video in YouTube Create bekijken

1. Open YouTube Create en log in op je YouTube-account.
  2. Tik op de pagina Recente projecten op de thumbnail of naam van een project om het gewenste project te openen.
  3. Tik in het projectbewerkingsscherm op Afspelen om een voorbeeld van de video te bekijken.

Een video in YouTube Create opslaan

1. Tik rechtsboven in een geopend project op Meer .
  2. Tik op Exporteren .
  3. Tik op de pijl-omlaag en selecteer de gewenste videokwaliteit.
  4. Tik op Exporteren om het project op te slaan op je mobiele apparaat.

Een video vanuit YouTube Create naar je kanaal uploaden

1. Tik in de rechterbovenhoek van het projectbewerkingsscherm van YouTube Create op Meer .
  2. Tik op Exporteren .
  3. Tik op de pijl-omlaag, selecteer de gewenste videokwaliteit en tik op Exporteren .
  4. Tik op Uploaden naar YouTube.
  5. Voeg details toe, zoals de titel, beschrijving en thumbnail.
  6. Kies het privacyniveau van je video. Je kunt ook een locatie selecteren of de video toevoegen aan een playlist.
  7. Klik op Volgende om je publiek te selecteren.
  8. Tik op Video uploaden.
    • Opmerking: Je kunt vanuit YouTube Create zowel lange video's als Shorts uploaden.