Videoiden esikatselu, lataaminen ja tallentaminen YouTube Creatella

Kun olet valmis julkaisemaan videon, voit ladata sen YouTubeen suoraan YouTube Create ‐sovelluksesta. Katso alta ohjeet editoidun projektin esikatseluun, tallentamiseen ja lataamiseen.

YouTube Create on saatavilla Android-puhelimille, joissa on vähintään 4 Gt RAM-muistia. Sovellus voi tulla myöhemmin saataville muille laitteille.

YouTube Create ‐videon esikatselu

1. Avaa YouTube Create ja kirjaudu sisään YouTube-tilillesi.
  2. Avaa Viimeaikaiset projektit ‐sivulta haluamasi projekti napauttamalla sen pikkukuvaa tai nimeä.
  3. Esikatsele video napauttamalla projektin editointinäkymässä Toista .

YouTube Create ‑videon tallentaminen

1. Napauta avoimen projektin oikeasta yläreunasta Lisää .
  2. Napauta Eksportoi .
  3. Napauta alanuolta ja valitse videon laatuasetus.
  4. Napauta Eksportoi, jolloin projekti tallennetaan mobiililaitteelle.

YouTube Create ‑videon lataaminen kanavalle

1. Napauta YouTube Create ‐projektin editointinäkymän oikeasta yläreunasta Lisää .
  2. Napauta Eksportoi .
  3. Napauta alanuolta ja valitse videon laatuasetus. Napauta sitten Eksportoi .
  4. Napauta Lataa YouTubeen.
  5. Lisää nimi, kuvaus, pikkukuva ja muita tietoja.
  6. Valitse videon yksityisyysasetus. Voit myös valita sijainnin tai lisätä videon soittolistaan.
  7. Valitse Seuraava ja valitse sitten yleisöasetus.
  8. Napauta Lataa video.
    • Huom. YouTube Creatella voi julkaista sekä pitkiä videoita että Shorts-videoita.