Upload, gem, eller se forhåndsvisninger af videoer med YouTube Create

Når du er klar til at udgive din video, kan du uploade videoen til YouTube direkte fra YouTube Create-appen. Få flere oplysninger om, hvordan du kan se en forhåndsvisning af, gemme eller uploade dit redigerede projekt herunder.

YouTube Create er tilgængelig på Android-telefoner med mindst 4 GB RAM. Denne app bliver muligvis tilgængelig på andre enheder i fremtiden.

Se en forhåndsvisning af en YouTube Create-video

1. Åbn YouTube Create, og log ind på din YouTube-konto.
  2. Tryk på et projekts miniaturebillede eller navn på siden Seneste projekter for at åbne det ønskede projekt.
  3. Tryk på Afspil fra projektredigeringsskærmen for at se en forhåndsvisning af videoen.

Gem din YouTube Create-video

1. Tryk på Mere i højre hjørne, mens projektet er åbent.
  2. Tryk på Eksportér .
  3. Tryk på menupilen for at vælge din foretrukne videokvalitet.
  4. Tryk på Eksportér for at gemme dit projekt på din mobilenhed.

Upload en YouTube Create-video til din kanal

1. På projektredigeringsskærmen i YouTube Create skal du trykke på Mere i højre hjørne.
  2. Tryk på Eksportér .
  3. Tryk på menupilen for at vælge din foretrukne videokvalitet, og tryk på Eksportér .
  4. Tryk på Upload til YouTube.
  5. Tilføj oplysninger som titel, beskrivelse og miniaturebillede.
  6. Vælg et privatlivsniveau for din video. Du kan også vælge en lokation eller føje videoen til en playliste.
  7. Klik på Næste for at vælge din målgruppe.
  8. Tryk på Upload video.
    • Bemærk! Du kan uploade videoer i langt format og Shorts-videoer fra YouTube Create.