Voorbeskou, stoor of laai video’s met YouTube Create op

Wanneer jy gereed is om jou video te publiseer, kan jy jou video direk vanaf die YouTube Create-app na YouTube oplaai. Leer hoe om jou geredigeerde projek te voorbeskou, te stoor of op te laai deur die inligting hieronder te gebruik.

YouTube Create is beskikbaar op Android-fone wat minstens 4 GB RAM het. Hierdie app sal dalk in die toekoms op ander toestelle beskikbaar wees.

Voorbeskou ’n YouTube Create-video

1. Maak YouTube Create oop en meld aan by jou YouTube-rekening.
  2. Tik op jou Onlangse Projekte-bladsy op ’n projek se miniprent of naam om jou verlangde projek oop te maak.
  3. Tik op Speel vanaf die projekredigeringskerm om die video te voorbeskou.

Stoor jou YouTube Create-video

1. Tik in die regterhoek op Meer  vanaf ’n oop projek.
  2. Tik op Voer uit .
  3. Tik op die afpyl om jou voorkeurvideogehalte te kies.
  4. Tik op Voer uit om jou projek op jou mobiele toestel te stoor.

Laai ’n YouTube Create-video na jou kanaal toe op

1. Tik in die regterhoek op Meer  vanaf YouTube Create se projekredigeringskerm.
  2. Tik op Voer uit .
  3. Tik op die afpyl om jou voorkeurvideogehalte te kies en tik op Voer uit .
  4. Tik op Laai op na YouTube.
  5. Voeg besonderhede soos titel, beskrywing en miniprent by.
  6. Kies jou video se privaatheidsvlak. Jy kan ook ’n ligging kies of die video by ’n snitlys voeg.
  7. Klik Volgende om jou gehoor te kies.
  8. Tik op Laai video op.
    • Let wel: Jy kan langvormvideo’s en Kortvideo’s vanaf YouTube Create oplaai.