Bruk filtre, effekter og fargekorrigering i videoer

Når du har laget et prosjekt, kan du bruke redigeringsverktøyene i YouTube Create til å forbedre de visuelle elementene i videoene, for eksempel med fargejusteringer, effekter og filtre.

YouTube Create er tilgjengelig på Android-telefoner med minst 4 GB RAM. Denne appen kan bli tilgjengelig på andre enheter senere.

Bruk filtre i videoer

1. Åpne et prosjekt, og trykk for å velge videoklippet du vil redigere.
  2. Trykk på Filtre  på verktøylinjen.
  3. Bla gjennom alternativene, og velg et av de forhåndsinnstilte filtrene. Du kan bruke glidebryteren til å justere filterintensiteten.
  4. Trykk på Ferdig for å bruke filteret på videoen.

Legg til effekter i videoer

1. Åpne et prosjekt, og trykk for å velge videoklippet du vil redigere.
  2. Trykk på Effekter  på verktøylinjen.
  3. Bla gjennom videoeffektene, og velg en av dem.
  4. Trykk på Ferdig for å bruke effekten på videoen.

Juster fargen i videoer

1. Åpne et prosjekt, og trykk for å velge videoklippet du vil redigere.
  2. Trykk på Juster  på verktøylinjen.
  3. Bruk alternativene for fargekorrigering for å endre for eksempel kontrasten, metningen og fargetonen. Du kan bruke glidebryteren i hvert alternativ til å endre intensiteten.
  4. Trykk på Ferdig for å bruke justeringene på videoen.