Filters, effecten en kleurcorrecties toepassen op je video's

Nadat je een project hebt gemaakt, kun je de video verbeteren met de bewerkingstools van YouTube Create. Verbeter visuele elementen in je video met kleurcorrecties, effecten en filters.

YouTube Create is beschikbaar op Android-telefoons met minstens 4 GB RAM. We gaan de app in de toekomst misschien ook op andere apparaten beschikbaar maken.

Filters toepassen op je video's

1. Open een project en tik op het videofragment dat je wilt bewerken.
  2. Tik in de werkbalk op Filters .
  3. Browse en selecteer een voorinstelling uit de opties. Je kunt de schuifregelaar gebruiken om de intensiteit te wijzigen.
  4. Tik op Klaar om het filter toe te passen op je video.

Effecten aan je video's toevoegen

1. Open een project en tik op het videofragment dat je wilt bewerken.
  2. Tik in de werkbalk op Effecten .
  3. Browse en selecteer een video-effect uit de opties.
  4. Tik op Klaar om het effect op je video toe te passen.

Kleuren in je video's aanpassen

1. Open een project en tik op het videofragment dat je wilt bewerken.
  2. Tik in de werkbalk op Aanpassen .
  3. Gebruik opties voor kleurcorrectie om elementen te wijzigen, zoals videocontrast, verzadiging en tint. Je kunt de schuifregelaar voor elke optie gebruiken om de intensiteit te wijzigen.
  4. Tik op Klaar om aanpassingen toe te passen op je video.