Anvend filtre og effekter, og korriger farverne i dine videoer

Når du har oprettet et projekt, kan du forbedre dine videoer med redigeringsværktøjerne i YouTube Create. Gør visuelle elementer bedre i din video med farvejusteringer, effekter og filtre.

YouTube Create er tilgængelig på Android-telefoner med mindst 4 GB RAM. Denne app bliver muligvis tilgængelig på andre enheder i fremtiden.

Anvend filtre i dine videoer

1. Åbn et projekt, og tryk for at vælge det videoklip, du vil redigere.
  2. Tryk på Filtre på værktøjslinjen.
  3. Gennemse, og vælg et forudindstillet filter blandt valgmulighederne. Du kan bruge skyderen til at ændre filterintensiteten.
  4. Tryk på Udfør for at anvende filteret på din video.

Føj effekter til dine videoer

1. Åbn et projekt, og tryk for at vælge det videoklip, du vil redigere.
  2. Tryk på Effekter på værktøjslinjen.
  3. Gennemse, og vælg en videoeffekt blandt valgmulighederne.
  4. Tryk på Udfør for at anvende effekten på din video.

Juster farven i dine videoer

1. Åbn et projekt, og tryk for at vælge det videoklip, du vil redigere.
  2. Tryk på Juster på værktøjslinjen.
  3. Brug mulighederne for farvekorrigering til at ændre egenskaber som f.eks. kontrast, mætning og nuance i videoen. Du kan bruge skyderen til at ændre intensiteten for hver egenskab.
  4. Tryk på Udfør for at anvende justeringerne på din video.