Aplicar filtres, efectes i correcció de color als vídeos

Després de crear un projecte, millora els teus vídeos amb les eines d'edició de YouTube Create. Millora els elements visuals dels vídeos amb ajustos de color, efectes i filtres.

YouTube Create està disponible en telèfons Android amb almenys 4 GB de RAM. És possible que aquesta aplicació estigui disponible en altres dispositius més endavant.

Aplicar filtres als vídeos

1. Obre un projecte i toca per seleccionar el clip de vídeo que vols editar.
  2. A la barra d'eines, toca Filtres .
  3. Cerca i selecciona un filtre predefinit d'entre les opcions. Pots fer servir el control lliscant per canviar la intensitat del filtre.
  4. Toca Fet per aplicar el filtre al vídeo.

Afegir efectes als vídeos

1. Obre un projecte i toca per seleccionar el clip de vídeo que vols editar.
  2. A la barra d'eines, toca Efectes .
  3. Cerca i selecciona un efecte de vídeo d'entre les opcions.
  4. Toca Fet per aplicar l'efecte al vídeo.

Ajustar el color dels vídeos

1. Obre un projecte i toca per seleccionar el clip de vídeo que vols editar.
  2. A la barra d'eines, toca Ajusta .
  3. Utilitza les opcions de correcció de color per canviar funcions, com ara el contrast, la saturació i el to del vídeo. Pots fer servir el control lliscant de cada opció per canviar-ne la intensitat.
  4. Toca Fet per aplicar els ajustos al vídeo.