Pas filters, effekte en kleurregstelling op jou video’s toe

Nadat jy ’n projek geskep het, kan jy YouTube Create se redigeringnutsgoed gebruik om jou video’s te verbeter. Verbeter visuele elemente in jou video met kleurverstellings, effekte en filters.

YouTube Create is beskikbaar op Android-fone wat minstens 4 GB RAM het. Hierdie app sal dalk in die toekoms op ander toestelle beskikbaar wees.

Pas filters op jou video’s toe

1. Maak ’n projek oop en tik om die videosnit wat jy wil redigeer, te kies.
  2. Tik op Filters  op die nutsbalk.
  3. Blaai deur en kies ’n voorafgestelde filter uit die opsies. Jy kan die glyer gebruik om die filterintensiteit te verander.
  4. Tik op Klaar om die filter op jou video toe te pas.

Voeg effekte by jou video’s

1. Maak ’n projek oop en tik om die videosnit wat jy wil redigeer, te kies.
  2. Tik op Effekte  op die nutsbalk.
  3. Blaai deur en kies ’n video-effek uit die opsies.
  4. Tik op Klaar om die effek op jou video toe te pas.

Verstel kleur in jou video’s

1. Maak ’n projek oop en tik om die videosnit wat jy wil redigeer, te kies.
  2. Tik op Verstel  op die nutsbalk.
  3. Gebruik kleurregstellingopsies om kenmerke te verander, soos videokontras, kleurdiepte en tint. Jy kan die glyer binne elke opsie gebruik om die intensiteit te verander.
  4. Tik op Klaar om verstellings op jou video toe te pas.