Lägga till och redigera ljud

När du har skapat ett projekt kan du förbättra dina videor med redigeringsverktygen i YouTube Create. Lägg till ett soundtrack i dina videor med musik från YouTubes ljudbibliotek, eller lägg till en berättarröst med voiceover och ljudeffekter.

YouTube Create är tillgänglig på Android-telefoner med minst 4 GB RAM-minne. Appen kan bli tillgänglig på andra enheter senare.

Lägga till musik och ljudeffekter

Med YouTube Create kan du förbättra ditt arbete genom att lägga till royaltyfri musik i dina videor.

Så här lägger du till musik i ett projekt:

1. Tryck på Ljud  i verktygsfältet.
  2. Använd flikarna längst upp på sidan för att filtrera musik från ljudbiblioteket, ljudeffekter eller musik som du har sparat på enheten.
  3. Sök efter en låt eller bläddra efter genre.
  4. Tryck på för att förhandsgranska eller på för att lägga till låten eller ljudet i din video.

Spela in en voiceover

Ge dina videor liv med berättarröster. Så här lägger du till en voiceover i videon:

1. Öppna ett projekt och tryck på Voiceover  i verktygsfältet.
  2. Håll nedtryckt för att lägga till en voiceover. Upprepa för att lägga till ytterligare en voiceover i samma video.
  3. Tryck på Klar för att lägga till inspelningen i videon.

Redigera ljud

Använd ljudverktygen i YouTube Create för att minska bakgrundsljud och förbättra kvaliteten på ljudet i dina videor. Så här redigerar du ljud:

1. Öppna ett projekt och tryck för att välja det ljudlager som du vill redigera.
  2. Använd verktygsfältet för att redigera ljudinspelningen:
    • Dela : Klipp för att ändra ljudlagrets längd.
    • Volym : Använd skjutreglagen för att ändra volymen på det valda ljudet.
    • Tona ut : Använd skjutreglagen för att ange tidsstämplar för när ljudet ska tonas in och tonas ut ur videon.
    • Hitta beats : Använd beatmarkörerna för att enkelt redigera låtlagret i din video.
    • Ljudrensning : Ta bort oönskat ljud och förbättra röstkvaliteten i inspelningen.
    • Radera : Tryck på för att ta bort ljudklippet från videon.
  3. Spara ändringarna genom att trycka på Klar.
Obs! Ljudspår kan inte vara längre än videon. Du kan trycka på och dra ljudklippet för att korta ned inspelningens längd.