Legg til og rediger lyder

Når du har opprettet et prosjekt, kan du forbedre videoene dine med redigeringsverktøyene i YouTube Create. Gi videoene lydspor med musikk fra YouTube-lydbiblioteket, eller legg til kommentarspor og lydeffekter.

YouTube Create er tilgjengelig på Android-telefoner med minst 4 GB RAM. Denne appen kan bli tilgjengelig på andre enheter senere.

Legg til musikk og lydeffekter

Med YouTube Create kan du legge til royaltyfri musikk i videoene dine for å gjøre dem enda bedre.

Slik legger du til musikk i et prosjekt:

1. Trykk på Lyd  på verktøylinjen.
  2. Bruk fanene øverst på siden til å filtrere etter musikk fra lydbiblioteket, lydeffekter eller musikk som er lagret på enheten.
  3. Søk etter en sang, eller bla gjennom etter sjanger.
  4. Trykk på for å høre et utdrag av lyden eller for å legge til sangen eller lyden i videoen.

Ta opp kommentarspor

Gi videoene dine et løft med kommentarspor. Slik legger du til kommentarspor i videoer:

1. Åpne et prosjekt, og trykk på Kommentarspor  på verktøylinjen.
  2. Trykk og hold på for å legge til et kommentarspor. Gjenta dette hvis du vil legge til flere kommentarspor i den samme videoen.
  3. Trykk på Ferdig for å legge til opptaket i videoen.

Rediger lyder

Bruk lydverktøyene i YouTube Create til å redusere støy og gjøre lyden i videoer bedre. Slik redigerer du lyder:

1. Åpne et prosjekt, og trykk for å velge lydlaget du vil redigere.
  2. Bruk verktøylinjen til å redigere lydopptaket:
    • Del opp : Klipp lengden på lydlaget.
    • Volum : Bruk glidebryteren til å endre volumet på den valgte lyden.
    • Ton ut : Bruk glidebryterne til å angi tidsstempler for når lyden skal tones inn og ut i videoen.
    • Finn rytmen : Bruk rytmemarkørene til å redigere sanglaget i videoen.
    • Lydrens : Fjern uønsket støy og forbedre lydkvaliteten til stemmen din i opptaket.
    • Slett : Trykk på for å fjerne lydklippet fra videoen.
  3. Trykk på Ferdig for å lagre endringene.
Merk: Lydspor kan ikke være lenger enn videoen. Du kan trykke på og dra lydklippet for å trimme lengden.