Audion lisääminen ja muokkaaminen

Kun olet luonut projektin, voit parannella videoitasi YouTube Createn editointityökaluilla. Hyödynnä YouTuben Audiokirjaston musiikkia videoiden taustalla tai lisää äänitehosteita taustaselostukseen.

YouTube Create on saatavilla Android-puhelimille, joissa on vähintään 4 Gt RAM-muistia. Sovellus voi tulla myöhemmin saataville muille laitteille.

Musiikin ja äänitehosteiden lisääminen

YouTube Creatella voit parannella videoitasi rojaltivapaalla musiikilla.

Näin lisäät musiikkia projektiin:

1. Napauta työkalupalkista Ääni .
  2. Sivun yläosassa olevien välilehtien avulla voit suodattaa Audiokirjaston musiikkia ja äänitehosteita tai laitteellesi tallennettua musiikkia.
  3. Hae kappaletta tai selaa genren mukaan.
  4. Esikuuntele napauttamalla tai lisää kappale tai ääni videoon napauttamalla .

Taustaselostuksen äänittäminen

Voit elävöittää videoitasi taustaselostuksella. Näin lisäät taustaselostuksen:

1. Avaa projekti ja napauta työkalupalkista Taustaselostus .
  2. Lisää taustaselostus painamalla pitkään . Voit lisätä videoon useita taustaselostuksia toistamalla nämä vaiheet.
  3. Lisää tallenne videoon napauttamalla Valmis.

Audion muokkaaminen

YouTube Createn audiotyökaluilla voit vähentää taustamelua ja parannella videoiden audiota. Näin muokkaat audiota:

1. Avaa projekti ja valitse muokattava audiotaso napauttamalla.
  2. Voit muokata audiotallennetta työkalupalkin toiminnoilla:
    • Jaa : Leikkaa audiotason kestoa.
    • Äänenvoimakkuus : Muuta valitun audion äänenvoimakkuutta liukusäätimellä.
    • Häivytys : Aseta liukusäätimillä aikaleimoja, joiden perusteella häivitys voimistuu tai heikkenee videossa.
    • Etsi biittejä : Voit muokata audion kappaletasoa helposti biittimerkkien avulla.
    • Audion siivous : Poista tallenteesta ei-toivotut äänet ja paranna puheäänen laatua.
    • Poista : Poista audioklippi videosta napauttamalla .
  3. Tallenna muutokset napauttamalla Valmis.
Huom. Ääniraita ei voi olla videon kestoa pidempi. Voit leikata tallenteen pituutta napauttamalla ja vetämällä audioklippiä.