Tilføj og rediger lyd

Når du har oprettet et projekt, kan du forbedre dine videoer med redigeringsværktøjerne i YouTube Create. Giv dine videoer et lydspor med musik fra YouTubes lydbibliotek, eller tilføj et kommentatorspor med voiceovers og lydeffekter.

YouTube Create er tilgængelig på Android-telefoner med mindst 4 GB RAM. Denne app bliver muligvis tilgængelig på andre enheder i fremtiden.

Tilføj musik og lydeffekter

Med YouTube Create kan du forbedre dine videoer med royaltyfri musik.

Sådan føjer du musik til et projekt:

1. Tryk på Lyd  på værktøjslinjen.
  2. Brug fanerne øverst på siden til at filtrere efter musik fra lydbiblioteket, lydeffekter eller musik, der er gemt på din enhed.
  3. Søg efter en sang, eller vælg efter genre.
  4. Tryk på for at høre et preview eller på for at føje sangen eller lyden til din video.

Optag en voiceover

Væk dine videoer til live med voiceovers. Sådan føjer du en voiceover til din video:

1. Åbn et projekt, og tryk på Voiceover på værktøjslinjen.
  2. Hold fingeren på for at tilføje en voiceover. Gentag for at føje endnu en voiceover til den samme video.
  3. Tryk på Udfør for at føje optagelsen til din video.

Rediger lyd

Brug lydværktøjerne i YouTube Create til at reducere støj og gøre lyden bedre i dine videoer. Sådan redigerer du lyd:

1. Åbn et projekt, og tryk for at vælge et lydlag, du vil redigere.
  2. Brug værktøjslinjen til at redigere din lydoptagelse:
    • Opdel : Klip for at ændre varigheden af dit lydlag
    • Lydstyrke : Brug skyderen til at ændre lydstyrken for den valgte lyd
    • Udtoning : Brug skyderne til at angive tidsstempler for, hvornår din lyd skal tone ind og ud i videoen
    • Find beats : Brug beatmarkører til nemt at redigere sanglaget i din video
    • Rensning af lyd : Fjern uønsket støj, og gør lyden af din stemme bedre i din optagelse
    • Slet : Tryk på for at fjerne lydklippet fra din video
  3. Tryk på Udfør for at gemme ændringerne.
Bemærk! Varigheden af lydspor må ikke overstige varigheden af din video. Du kan trykke på lydklippet og trække i det for at ændre varigheden af optagelsen.