Voeg oudio by en redigeer dit

Nadat jy ’n projek geskep het, kan jy YouTube Create se redigeringnutsgoed gebruik om jou video’s te verbeter. Gee jou video’s ’n klankbaan met musiek uit die YouTube Oudiobiblioteek, of voeg oudiokommentaar by met stemklankbane en klankeffekte.

YouTube Create is beskikbaar op Android-fone wat minstens 4 GB RAM het. Hierdie app sal dalk in die toekoms op ander toestelle beskikbaar wees.

Voeg musiek en klankeffekte by

Met YouTube Create kan jy tantièmevrye musiek by jou video’s voeg om jou werk te verbeter.

Voeg só musiek by ’n projek:

1. Tik op Klank  in die nutsbalk.
  2. Gebruik die oortjies boaan die bladsy om te filtreer vir musiek uit die Oudiobiblioteek, klankeffekte, of musiek wat op jou toestel gestoor is.
  3. Soek na ’n liedjie, of blaai volgens genre.
  4. Tik op  om ’n liedjie of klank te voorbeskou of  om die liedjie of klank by jou video te voeg.

Neem ’n stemklankbaan op

Gee jou video’s lewe met stemklankbaan-oudiokommentaar. Voeg só ’n stemklankbaan by jou video:

1. Maak ’n projek oop en tik op Stemklankbaan  in die nutsbalk.
  2. Druk en hou  om ’n stemklankbaan by te voeg. Herhaal om nog ’n stemklankbaan by dieselfde video te voeg.
  3. Tik op Klaar om die opname by jou video te voeg.

Redigeer oudio

Gebruik YouTube Create se oudionutsgoed om geraas te verminder en oudio in jou video’s skoon te maak. Redigeer oudio só:

1. Maak ’n projek oop en tik om ’n oudiolaag te kies wat jy wil redigeer.
  2. Gebruik die nutsbalk om jou oudio-opname te redigeer:
    • Verdeel : Snoei die tydsduur van jou oudiolaag
    • Volume : Gebruik die glyer om die volume van die gekose oudio te verander
    • In-/uitdowing : Gebruik die glyers om tydstempels vir jou oudio te stel sodat dit in- en uitdoof in jou video
    • Soek ritme : Gebruik ritmemerkers om die liedjielaag in jou video maklik te redigeer
    • Oudio-skoonmaak : Verwyder ongewenste geraas en verbeter die gehalte van jou stem in jou opname.
    • Vee uit : Tik op  om die oudiosnit van jou video te verwyder.
  3. Tik op Klaar om veranderinge te stoor.
Let wel: Oudiobane kan nie die tydsduur van jou video oorskry nie. Jy kan op die oudiosnit tik en dit sleep om die tydsduur van die opname te sny.