Ontdek YouTube Create

Bewerk je video's met de YouTube Create-app 🎬🎞️🙌

YouTube Create is een app waarmee je jouw video's kunt bewerken met nuttige, gebruiksvriendelijke productietools. Gebruik YouTube Create om kosteloos en zonder advertenties lange video's en Shorts te bewerken.

Hieronder vind je meer informatie over hoe je de YouTube Create-app downloadt en hier ontdek je hoe je een nieuw project maakt.

YOUTUBE CREATE DOWNLOADEN

NEW: YouTube Create App

Beschikbaarheid van YouTube Create

YouTube Create is beschikbaar voor creators in bepaalde markten. Als je YouTube Create wilt downloaden, moet je aan deze vereisten voldoen:

• Je hebt een Google-account.
  • Je gebruikt een Android-telefoon (de meeste modellen worden ondersteund).